Potrebno da mi neko isece ovu sliku sto bolje

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
LICK_KING.jpg

ZAMOLIO BI NAJLEPSE NEKOG OD VAS
KOJE JE ZAISTA EKSPERT I
STRUCHNJAK ZA ( RENDEROVANJE
TOJEST ZA SECENJE SLIKA).
DA MI LEPO ISECE OVU SLKU DA UOPSTE NEMA POZADINE SAMO DA OSTANE LICH KING SA POSTOLJEM I DA NEPISE TO IME NA OVOM LEDEMOM POSTOLJU (WEI06) (DA GA UOPSTE NEMA A DA POZADINA IZA TIH SLOVA I BROJEVA OSTANE)
ISTO TAKO BIH ZAISTA LEPO
ZAMOLIO DA KAD NEKO OD VAS BUDE SEKAO OVU SLKU DA MU LEPO ISECE I KOSU ( BELU KOSU KOJA SE VIOORI KAO NA VETRU) , DAKLE DA OSTANE CEO LICH-KING ZAJEDNO SA
POSTOLJEM ,I DA MU OSTANE KOSA DA
NEKO OD VAS KO JE PERFEKCIONISTA -- MAJSTOR I KO ODLICNO ZNA DA ISECE DA MI LEPO URADI OVU SLKU U PNG FORMATU, JER ZELIM DA OVU SLKU PRINTUJEM NA JEDNU MAJCU STO SAM BAS ZA OVO KUPIO :)

SAMO DA PONOVIM DAKLE, CELA POZADINA DA BUDE ISECENA, DA BUDE SAVRENO KOLKO GOD JE JE TO MOGUCE , ZAMOLIO BIH I DA SE ULONI IME SA POSTOLJA I TO JE TO
A EVO I ORGINALA >>>
Lich_King.jpg

SAMO DA NEZABORAVIM DA VAM NAPOMENEM ZELIM DA SLIKA BUDE : SIRINE 2000 A VISNA 5100 PIXELA

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
Pa vidi lepo je to od tebe zokicom zaista i hvala ti! Al zelim da bude jos bolje.
Jer zelim da uradim print na sivoj majci sad za leto :) i planiram jednog mzja velikog pozadi takodje :)

Pa bih zaista voleo da nesto zaista strucan i ko zaista iama talenta i koje perfekcionista u ovome da bude bass ono sto se kaze extra :)... Ja bih to odavno uradio da se razumem u photo shop al niko ne nije ucio niti pokazivo

Al hvala va svima najlepse unaprd zaista!

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Pa vidi lepo je to od tebe zokicom zaista i hvala ti! Al zelim da bude jos bolje.
Jer zelim da uradim print na sivoj majci sad za leto :) i planiram jednog mzja velikog pozadi takodje :)

Pa bih zaista voleo da nesto zaista strucan i ko zaista iama talenta i koje perfekcionista u ovome da bude bass ono sto se kaze extra :)... Ja bih to odavno uradio da se razumem u photo shop al niko ne nije ucio niti pokazivo

Al hvala va svima najlepse unaprd zaista!

Mislim da se trebaš obratiti pravom ekspertu za to.

http://serbianforum.org/threads/radovi-u-photoshopu-moji-tutorijali.459189/page-15#post-1891262

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
Eto ja sam se obratio ovde svima vama, i pa vas lepo zamoljavam dami pomognte da mi lepo uradite kako sam trazio , jer mi zaista treba da bude perfektno i detatljno Isecena ova slika >>>
Lich_King.jpg

Kao sto sam u prvpm postu napisao hocu da mi tako neko uradi. Molim vas lepo i neka se i javi taj vas > Jurivaka<

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Eto ja sam se obratio ovde svima vama, i pa vas lepo zamoljavam dami pomognte da mi lepo uradite kako sam trazio , jer mi zaista treba da bude perfektno i detatljno Isecena ova slika >>>Kao sto sam u prvpm postu napisao hocu da mi tako neko uradi. Molim vas lepo i neka se i javi taj vas > Jurivaka<

Druže, neće se tebi moj komšija Jurivaka javiti dok se ti njemu ne obratiš...Ali evo zamoliću ga u tvoje ime, ti čekaj da ti se javi.

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
Druže, neće se tebi moj komšija Jurivaka javiti dok se ti njemu ne obratiš...Ali evo zamoliću ga u tvoje ime, ti čekaj da ti se javi.
HyperSnap, znci moram da mu da javim na personal mesage tojest (private porukom) ? Jel si na mislo, HyperSnap?
da se javim tvom komsiji na Jurivaka na pp ?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Prince, sada sam tek ovo vidio. Pošto je sada kasno, sutra ću ti ovo uraditi.

Natrag