darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 19.05.2011 #1 Pozdrav forumaši Kada otvorim anatomski atlas Sobotta pojavi mi se ova poruka Bereichsuberschreitung Zna li netko o čemu se radi i da li je neko imao iskustva sa istim atlasom. Također ne mogu ni sve slike gledati zbog istog problema. Hvala
Pozdrav forumaši Kada otvorim anatomski atlas Sobotta pojavi mi se ova poruka Bereichsuberschreitung Zna li netko o čemu se radi i da li je neko imao iskustva sa istim atlasom. Također ne mogu ni sve slike gledati zbog istog problema. Hvala
O ocalinko Član Učlanjen(a) 26.04.2010 Poruka 1.439 19.05.2011 #2 Raspon prekoračenja. Google prevoditelj. Slikama moraš smanjiti format Neke su rezolucije prevelike.
darijoman Član Učlanjen(a) 11.11.2009 Poruka 506 19.05.2011 #3 Kako ću smanjiti rezoluciju slika kad su slike napravljene takve kakve jesu u atlasu tj.ne promjenjive su. I nije mi jasno kakvo prekoračenje ? Sve u svemu hvala puno na trudu i pomoći.
Kako ću smanjiti rezoluciju slika kad su slike napravljene takve kakve jesu u atlasu tj.ne promjenjive su. I nije mi jasno kakvo prekoračenje ? Sve u svemu hvala puno na trudu i pomoći.