Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

POtreban program

  • Začetnik teme ocalinko
  • Datum pokretanja
O

ocalinko

Član
Treba mi FULL Disk fighter pro sa serijalom/krek.
 
Bazlik

Bazlik

Ovde ima neka starija verzija, samo ne znam dal ce znas da kliknes sa desne strane. Ljudi obicno ko za inat pritiskaju na ove pogresne dugmice ispod, a i traje samo 30 dana vrednost linka. Nisam proveravao na viruse itd.
Kod:
[URL="https://www72.zippyshare.com/v/gKENJxg3/file.html"]https://www72.zippyshare.com/v/gKENJxg3/file.html[/URL]
 
Bazlik

Bazlik

Auu, ja sam pa mislio trazis punu verziju ovog programa, nisam znao da se zove program Full Disk, ajd ce trazimo to posle. Ti probaj ovaj drugi da vidim kako reaguje.
Kod:
[URL="http://cld19.cdn.p30download.com/p30dl-software/PC.Reviver.v3.3.5.12_p30download.com.rar"]http://cld19.cdn.p30download.com/p30dl-software/PC.Reviver.v3.3.5.12_p30download.com.rar[/URL]

Password je:

www.p30download.com
 
K

kuliakan

Član
Druže, teško ćeš to nači, a svi programi sa donjeg linka su slični i odradiće svoj posao. AVG PC Tune Up je isto OK. Evo i sa Amazona mišljenje kupca, koji je regularno kupio taj software od kompanije koja ga pravi. Usput, ima i par videa na YT kako ukloniti ovaj software, vjerovatno jer ima neke nepoželjne efekte po Windows :) Nije pametovanje, samo treba znati da bukvalno ne postoji neki program te vrste, koji je idealan po korisnika i koji će zaista odraditi ono što treba. Iz bogatog iskustva kažem.

Kod:
https://full-diskfighter.jaleco.com/alternatives
Kod:
https://www.amazon.com/product-reviews/B007HDINBQ/ref=acr_dpproductdetail_text/137-5758955-1553369?ie=UTF8&showViewpoints=1
 
Top