Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

POtreban program

  • Začetnik teme ocalinko
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

#2
Ovde ima neka starija verzija, samo ne znam dal ce znas da kliknes sa desne strane. Ljudi obicno ko za inat pritiskaju na ove pogresne dugmice ispod, a i traje samo 30 dana vrednost linka. Nisam proveravao na viruse itd.
Kod:
[URL="https://www72.zippyshare.com/v/gKENJxg3/file.html"]https://www72.zippyshare.com/v/gKENJxg3/file.html[/URL]
 
Bazlik

Bazlik

#4
Auu, ja sam pa mislio trazis punu verziju ovog programa, nisam znao da se zove program Full Disk, ajd ce trazimo to posle. Ti probaj ovaj drugi da vidim kako reaguje.
Kod:
[URL="http://cld19.cdn.p30download.com/p30dl-software/PC.Reviver.v3.3.5.12_p30download.com.rar"]http://cld19.cdn.p30download.com/p30dl-software/PC.Reviver.v3.3.5.12_p30download.com.rar[/URL]

Password je:

www.p30download.com
 
K

kuliakan

Član
#5
Druže, teško ćeš to nači, a svi programi sa donjeg linka su slični i odradiće svoj posao. AVG PC Tune Up je isto OK. Evo i sa Amazona mišljenje kupca, koji je regularno kupio taj software od kompanije koja ga pravi. Usput, ima i par videa na YT kako ukloniti ovaj software, vjerovatno jer ima neke nepoželjne efekte po Windows :) Nije pametovanje, samo treba znati da bukvalno ne postoji neki program te vrste, koji je idealan po korisnika i koji će zaista odraditi ono što treba. Iz bogatog iskustva kažem.

Kod:
https://full-diskfighter.jaleco.com/alternatives
Kod:
https://www.amazon.com/product-reviews/B007HDINBQ/ref=acr_dpproductdetail_text/137-5758955-1553369?ie=UTF8&showViewpoints=1
 

Top