Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Potreban program za pregled snimaka sa kamera

  • Začetnik teme vranjin
  • Datum pokretanja
Bazlik

Bazlik

#12
Ovo je sve sto moze da se izvuce sa tako losim snimkom. Ne valja ta kamera za nadzor. Medjutim da su snimci dati milicajcima odmah tog jutra oni bi videli preko kamera na semafuru tablice ko od sale. Jedino ako nisu neka crna posla u pitanju.Obicno se mazisu kola od gostiju ispred hotela i nestaju netragom kao u madjionicardskim trikovima. Vama jedino preostaje da pazite kad ce slicna kola da prodju nocu i da budete pripremljeni ovog puta sa profesionalnom opremom za nadzor.
 

Prilozi

V

vranjin

Član
#13
Jesu losi snimci. Ovo je u Podgorici i nema kamera na semaforima. Ja idem i trazim snimke u objektima koje vidim da imaju kamere. Medjutim, sve su to lose kamere i ovo je najbolji snimak. A policija i ne haji nesto mnogo. Mislim da su u pitanju, kao sto kazes, crna posla. Ne mogu tu da uticem mnogo i jedino mi preostalo da sam trazim.
 
Bazlik

Bazlik

#14
Ako je to u Podgorici, onda je moguce da je to zavrsilo u Tuziju u delovima, a tamo brajko ne znam dal smes sam da ides, da ne isparis i ti. Sad zavisi i koji kvalitet tih kola je u pitanju. Ako su neka stvarno skupa, onda je to organizovana banda gde ni cajkani ne smeju nista. Medjutim ako su neka skrsena kola u pitanju, onda ih je maznuo neki tu drogiras da spava u njima na neekom kamenitom obronku i namiru se drogira u toj Nato Gorici pod burnim okom malog krijumcara Mila. Hehe, mala pesmica ..ajde to je to ..steta sto niste imali aktivan traker u kolima i povedes jos dvojicu sa sacmarkama i uhvatiitr ih na delu kako skidaju delovi u njihovoj garazi i prospete ih od batine, poplavite ih kao Suto more. Vezete ih za stolice i napravite im ispod oci od bijenje male mudne kesice, ali oplavele negovanjem orim.
 
V

vranjin

Član
#15
Lepa pesmica. Bmw , petica, 2008. je u pitanju. Nisu to narkomani ukrali. Malo ozbiljniji tipovi. Znam da je auto usao u Niksic. Po toku policijske istrage rekao bih da tu nisu cista posla. Od strane policije. Sto kazes, ne sme njima policija nista. Zato sad ja moran sam da se snalazim. Auto je vrednosti desetak huljada eura i jos mnogo drugih problema i troskova vezano sa ovim.
 
Bazlik

Bazlik

#16
Slusaj idi vidi da li je ovaj jos ziv i kontaktiraj ga, to su vrlo zeznute stvari, ne mozes to sam, ako nista drugo bar za savet.
Kod:
[URL="http://detektivskaagencija.me/index.html"]http://detektivskaagencija.me/index.html[/URL]
 

Top