Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Potreban program za pregled snimaka sa kamera

  • Začetnik teme vranjin
  • Datum pokretanja
V

vranjin

Član
Imam neke snimke sa video nadzora, snimano nocu. Kad ovako gledam snimak je dosta los. Potreban mi je, ako postoji, program kojim bih mogao nesto uraditi sa snimkom da se bolje vidi. I ako ima mogucnost frame po frame ali da bude bas svaki frame. Hitno mi je i veoma bitno. Zahvaljujem.
 
Bazlik

Bazlik

Ako hoces na brzinu da pregledas po frejmovima upotrebi KMPlayer i pritiskaj "F" slovo na tastaturi za napred, a Shift+F za nazad. Ako hoces da extractujes slike onda idi desni klik na KMPlayer i pretisni Capture, pa u meniju nadji opciju -
Frame extract i zatim odredi gde ce da se snimaju i extractuj slike, pa pauziraj i otvori i pregledaj. Tu na tom ekranu za extrakciju imas vise mogucnosti, recimo fixiran broj slika, zatim uvecana slika na odredjenu rezoluciju itd. Snimanje pocinje kad pritisnes start i start na samom pleyeru.

Sto se tice samog pleyera on ima u sebi i opcije za sharpnes effect i druge na desni klik, pa i to moze da iskoristis. Ako dobijene slike i dalje ne budu dobre onda mora da ih propustis kroz neki graficki editor koji podrzava batch funkciju, pa da ih obradi sve odjedanput.
Sve u svemu posto si pocetnik ti probaj onu foru sa tim pleyerom sa dugmicima na tastaturi i plus extraktuj slike.
 
V

vranjin

Član
Hvala na odgovoru. Da objasnim, nije mi namera da se bavim videoom nego mi je ukraden auto pa pokusavam sa snimka da identifikujem auto koji je bio podrska u kradji.
 
slobaboske72

slobaboske72

UPLOADER
Zasto ne uploadaš taj file ovde pa će već neko svojim alatima da odgonetne koje je auto u pitanju ?
 
Bazlik

Bazlik

Ako si uspeo da extractujes slike sistemom prikazanim gore, odaberi najcistiju sliku i kad pises novi post ubaci dole gde pise dodati datoteku i uploaduj ovde sliku da vidimo stepen zamucenja. Gledaj da slika bude u .png ili .jpg - formatu. Mislim ako te ne mrzi.
 
V

vranjin

Član
Ovo nije moj auto vec auto pomagaca lopovu. Koliko sam uspeo da raspoznam, u pitanju pasat b7, karavan. Svaki detalj sa tog auta mi je dragocen.
 
Bazlik

Bazlik

ps ekstraktuje po desetak minuta i na kraju u fascikli nema nista
Ne ektraktuje tada, nego ceka da pritisnes i PLAY na samom pleyeru sa leve strane i tek onda pocinje da vadi slike iz videa. Posle dve tri sekunde zaustavi PLAY na pleyeru i zaustavi play na ovom prozoru i otvori i slike su onde.(Znaci ima dva play-a i u prozoru i na playeru koji rade kooperativno po tvojoj zelji )
Znaci da rezimiramo ovo mora se taj prozor aktivira sa play, a zatim mora i play na samom playeru. To je stoga sto recimo ti moze da prebacis player za deset minuta unapred i onda odatle izvuces par desetina slika. Nadam se da sam sada bio malo kasniji. Ajd nema veze, ako ne znas bar smo se malo ispricali ovde ko ljudi. Pozdrav ..
 
Top