Potreban program za montiranje kompijuterskih spotova

Učlanjen(a)
17.05.2014
Poruka
3
Drugari bio bih veoma zahvalan, ako bi mi iko mogao čisto bar imenovati neki program u kojem bi postojala opcija koja bi meni završavala posao, potreban mi je program za montiranje ljudi, predmeta i slično na već postojaćem platnu.
Kao spotovi što rade se, na raznovrsnoj boji platna, da ubacim čoveka i slično.

* Hvala svakom ko se odazove, ovde jesam nov, ali mnogo čega znam, ako kome treba, privatna poruka javi te se.

* Ako možete pomoći, bio bih vam veoma zahvalan...
Hvala svima...

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
145
Pa jesi probao sa Adobe After Effects ? Ne razumem se ni ja ali koliko znam skoro svi rade sa njim i sa sony vegasom .

Učlanjen(a)
17.05.2014
Poruka
3
Drugari bio bih veoma zahvalan, ako bi mi iko mogao čisto bar imenovati neki program u kojem bi postojala opcija koja bi meni završavala posao, potreban mi je program za montiranje ljudi, predmeta i slično na već postojaćem platnu.
Kao spotovi što rade se, na raznovrsnoj boji platna, da ubacim čoveka i slično.

* Hvala svakom ko se odazove, ovde jesam nov, ali mnogo čega znam, ako kome treba, privatna poruka javi te se.

* Ako možete pomoći, bio bih vam veoma zahvalan...
Hvala svima...
Na Sony-u sam radio i radim.
Ali ono na Adobe, je mnogo zajebano raditi :D
Ali hvala, cisto sam pitao za misljenja..
Ili ti mozda ne znam neke programe :D

Član
Učlanjen(a)
01.12.2012
Poruka
236
Poređenje Sony Vegasa i Adobe After Effects - a ne stoji. Vegas je program za montažu video sadržaja a Adobe After Effects je namenjen animaciji 2D sadržaja. Adobe Premier je uporediv sa Vegasom i njegova pro verzija je defakto "industrijski" standard. Slično kao Adobe Photoshop za digitalnu fotografiju. Postoji i Adobe Premier Elements koji je prilagođeniji amaterskoj upotrebi i mislim da bi to vredelo pogledati.

Natrag