potreban driver

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
drugari potreban mi je driver za plocuAsus P5VD2-MX SE za win7 ultimate 32bit. radi meni i zvuk i mreza al sve nekako usporeno pa kontam mozda treba neki driver kompletan za plocu,nemam pojma.unapred hvala

Član
Učlanjen(a)
25.01.2013
Poruka
35
Skini DriverMax i snjim skeniraj komp i nace ti drajvere koje trebas obnovit.Kad ga nstaliras ides na njihov sajt i otvoris nalog i onda skidas.Odlican program,jedina je mana sto se samo 2 mogu dnevno skinut.
A prije toga skeniraj komp nekim antivirusom i procisti HDD.Mozda imas nesta i zarazeno,pa koci i usporen je.Prije da ti je do toga neko do drajvera.

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
imam driverMax i danas sam vec skinuo 2 drivera,dobar je program slazem se.nzm dal smo moze nabaviti kljuc na njega.formatiro sam celi disk antivirus obavezno koristim disk defregmentator, ccliner i par jos programa za odrzavanje.al znam da se moze negde skinut drajver samo za plocu al nemogu naci za win7.ima za ovu plocu al za vistu i xp

Član
Učlanjen(a)
25.01.2013
Poruka
35
Da probaj sa ovim programom sto ti je reko "
KonCenTraT".
On ti je isto odlican.
A jos jedno pitanje kad si zadnji put cistio komp od prasine i mjenjo pastu na procesoru?Jer moguce da je prljav i cim se zagrije pocne da baguje.Nemoj nesta pogresno shvatit,samo dajem predlog,jer sve to mogu biti uzroci. ;)

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
znam.nije prljav nisam ga cistio jer sam ga skoro kupio pa je bio ok pre dva meseca. i imam 2 coolera za dodatno hladjenje kucista
Bez naslova.jpg

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
Tvoja maticna nema podrsku za Windows 7, ali mozes pokusati sa driverima za vistu, sto ne uspes da instaliras, probaj preko windows update, ako postoje genericki driveri naci ce ih.

HTML:
http://www.asus.com/Motherboard/P5VD2MX_SE/#support_Download

Sto se tice temerature, kako su ti postavljeni dodatni kuleri, napred na kucistu bi trebalo da ubacuje vazduh u kuciste, a pozadi da izbacuje. Ili potrazi kako pravilno postaviti kulere

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
probacu s driverom za vistu,a kad skeniram racunar s drivermax-om izbaci mi kao da fali 10tak dirvera al u menager device pise kao da svi uredjaju rade. sto se tice hladjenja imam nazadi ispod naponske jedan veliki 120mm i jedan bocni kod graficke 80mm oba duvaju napolje i imam jedan unutra koji samo sluzi da cirkulise vazduh unuutra taj jedan se nalazi u sred sistem unutra

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
pa moze da se desi da taj sa strane smeta ventilatoru na procesoru, i da vazduh ne cirkulise kako treba, isto vazi i za ovaj unutra, najbolje bi bilo ako na kucistu imas napred gde da stavis, ispred hard diskova da ubacuje u kuciste vazduh, ovako moguce da ne cirkulise vazduh kako treba i onda zbog toga se dize temperatura. Probaj da ugasis jedan po jedan i pratis temperature.

A sto se tice ovih programa za nalazenje drivera, ja ih ne volim jer dosta cesto nude ili zastarele drivere, ili se desi da nisu odgovarajuci. Probaj samo sa driverima sa oficijelnog sajta i ako nesto fali idi u device manager pa update driver. Takodje u vezi ovih programa za nalazenje drivera, ne znam da li mi neki put nije reagovao antivirus...

Poslednja izmena:
Natrag