Potpuno plastične cipele iz snova

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
1.jpg

Potpuno plastične cipele iz snova

Aha, vratila sam se i donosim vam super cool Melissa plastične cipelice.

Oh, da. Zadnji put sam ovdje ostavila trag, čini mi se 14. veljače. Svi koji ste me čitali ili pratili ako ste mislili da se neću vratiti, ipak sam opet s vama. A da ovaj tekst ne bi ostao bez glave i repa dok ja piskaram o svemu što bih htjela, odlučila sam vam predstaviti jednu meni jako simpatičnu marku obuće. Za one koje ne znaju radi se o Melissa cipelama.

Ne znam točno kada sam ih prvi put vidjela ali znam da su me osvojile. Bez obzira što si još uvijek nisam nabavila par, vjerujem da je to zbog toga što ne znam što bih prije kupila. Prve koje sam otkrila bile su štikle koje su nastale u suradnji s meni omiljenom dizajnericom Vivienne Westwood.

2.jpg

Totalno su me oduševile. Ima nekoliko modela, sa srcem, s trešnjicama ili s čarobnom kuglom. Mogu se kupiti na E-bayu i nisu baš jeftine... Što na aukcijama, što na opciji Buy it now! Postoje još i drugi modeli ali ove su mi najdraže pa sam ih izdvojila. Slobodno se poslužite. :)

3.jpg

Sljedeća suradnja koja je pala bila je s Jean Paul Gaultierom, gladiator model s visokom tankom potpeticom. Rekao je da mu je bila izuzetna čast dizajnirati potpuno plastične cipele. Dolaze u crnoj, zelenoj, narančastoj, neonski žutoj, ljubičastoj čak i prozirnoj i totalno su neodoljive. Cijena cca 160 funtica.

4.jpg

Ovaj model sam imala prilike i vidjeti i opipati, dosta su teške i kompaktne ali iskreno ne znam kako se ponašaju u kombinaciji sa suncem. Imam dva para jelly sandalica i nisu baš super sretna kombinacija za uzavrelo sunce.

5.jpg

5555.jpg

I zadnje koje bih spomenula nastale su u suradnji s talijanskim arhitektom Gaetanom Pesceom.

3516.jpg

Meni osobno najotkačenije i smatraju se najrevolucionarnijim Melissinim cipelama. Potpuno zanimljiv dizajn, na prvu nisam bila sigurna da li su mi super ili su mi očajne ali ubrzo sam počela maštati o njima i činim to i sada. :)

6577.jpg

Izvor: She.hr

Natrag