Pošte R. Srpske najavile širenje mreže

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Pošte Republike Srpske najavile širenje mreže

Izvor:
Nezavisne.com

BANJALUKA - Preduzeće za poštanski saobraćaj "Pošte Srpske" će u narednom periodu raditi na osavremenjavanju procesa rada, uvođenju novih usluga i širenju mreže, najavila je danas Jasminka Krivokuća, generalni direktor tog preduzeća.Krivokuća je na svečanosti održanoj povodom 15 godina od početka samostalnog poslovanja "Pošta Srpske" podsjetila da dan postojanja preduzeća na čijem je čelu obilježava trenutak podjele PTT sistema Republike Srpske u dva samostalna preduzeća, "Telekom Srpske" i "Pošte Srpske".

slikac.php

"Već 15 godina samostalno poslujemo na tržištu, a cijela 2012. će biti godina naše velike godišnjice", istakla je Krivokuća i podsjetila da preduzeće na čijem je čelu ima 11 radnih jedinica i zapošljava 2.369 radnika.
Krivokuća je tokom jučerašnje manifestacije uručila priznanja i zahvalnice najboljim radnicima, porodicama poginulih boraca, te najboljim zaslužnim penzionisam radnicima "Pošta Srpske".

Stefanu Lazareviću, kontroloru u banjalučkom poštanskom centru "Pošta Srpske", sa više od 30 godina radnog staža u ovoj firmi, Krivokuća je juče uručila priznanje za najboljeg radnika "Pošta Srpske".
"Za mene je velika i neizmjerna čast da su me moje kolege izabrale i postavile na poziciju najboljeg među njima", rekao je Lazarević i istakao da ova kompanija ima veliki broj vrijednih i dobrih zaposlenika koji zaslužuju ovakve nagrade.
"Pošte Srpske", povodom obilježavanja petnaestogodišnjice rada, u prodaju su lansirale simboličnu jubilarnu poštansku marku, "15. godina 'Pošta Srpske'".

U Narodnom pozorištu RS, povodom obilježavanja jubileja "Pošta Srpske", naveče je održana svečana akademija prilikom koje su uručena priznanja najvećim korisnicima poštanskih usluga, bivšim direktorima, te saradnicima koji su doprinijeli unapređenju poštanskog saobraćaja.

Natrag