Postavljanje zeljenih ikona u Metro

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Velika kolekcija ikona ,a koje mogu da se postave u Metro meni za zeljene programe nalazi se OVDE

Ako zelite postaviti zeljene ikone u Metro meni mozete to uraditi na sledeci nacin.Stanite misem na donji desni ugao desktopa a zatim klikom misa izaberite Start opciju.....broj 1

b3BojkIiY.png

Zatim u Metro meniju pronadjite program kome zelite promeniti ikonu,kliknite desnim klikom misa na njega.....broj 2, a zatim posto vam se na desktopu pojavi novi meni klikom misa izaberite opciju Open file location...broj 3

uEqXLdgI.png

Otvorice vam se zatim folder na desktopu u kome se nalazi izabrani program,kliknite desnim klikom misa na izabrani progtam a zatim u padajucem meniju izaberite Properties....broj 4

2akZNW4pgB.png

U novom prozoru u kartici Shortcut kliknite misem na Change icon....broj 5.Zatim u novom prozoru izaberite Browse,..broj 6,a zatim posto se otvori novi prozor,pronadjite u vasem racunaru ikonu koju zelite postaviti za zeljeni program te je obelezite misem.....broj 7 i kliknite zatim na dugme Open.....broj 8

KNm72o.png

Posto ubacili zeljenu ikonu u prozor izaberite klikom misa dugme OK....broj 9

LiI0gt.png

Potrebno je sada da usnimite promene klikom misa na dugme Apply....broj 10 a zatim i na dugme OK...broj 11

iBvwNeUFS.png

Posle restarta vaseg racunara mozete videti zamenjenu ikonu za zeljeni program u vasem Metro meniju.....

w2RLI4OMB.png

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U PDF.....

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F%211521&authkey=AE-1PEqU4oLoSkw&em=2" width="476" height="288" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Natrag