Porodična tragedija u Beogradu

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
[h=1]Porodična tragedija u Beogradu[/h]

B92

Beograd -- U Batutovoj ulici oko 12.30 desila se porodična tragedija. Muž i žena s trogodišnjim detetom skočili sa VI sprata vojnog samačkog hotela. Dete je preživelo.
Reporter B92 s mesta zbivanja javlja da su muškarac i žena poginuli, a dete je preživelo i da je prevezeno u Urgentni centar na reanimaciju.

RTS prenosi da su poginuli muškarac rođen 1960. godine i žena rođena 1964. godine. Oni su, kako saznajemo, skočili sa šestog sprata solitera u Batutovoj 21 na Zvezdari u Beogradu, inače vojnog samačkog hotela.

Portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je dete prevezeno u Urgenti centar i da je zadobilo tupu povredu glave, otvoren prelom desne butine i povredu levog lakta. Ona je dodala da je ono u svesnom stanju, ali ne komunicira.

Macura je navela da je kod žene starosti od 45 do 50 godina i muškarca starosti oko 50 godina posle reanimacije konstatovana smrt
nešto posle 13 sati.

Reporter B92 javlja da je dete 2008. godište.

U toku je uviđaj, koji vrše policija i vojna policija, s obzirom na to da je stradali muškarac vojni penzioner.

Još se ne znaju pojedinosti o ovoj tragediji.

Uskoro opširnije.....

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.926
19524968594ede3c48cfbe6829374827_orig.jpg

Palko Ponjiger (1960) i njegova supruga Ilanka (1964) su poginuli na licu mesta, a njihovo sin (2008) teško je povređeno kada su, najverovatnije, skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj 21 na Zvezdari u Beogradu. Dečak je u teškom stanju i lekari se bore za njegov život u Kliničkom centru Srbije.

1769218054ede3c490c88b563812799_v4 small.jpg

Zgrada vojnog samačkog hotela (Tanjug)

"Prema dijagnostici koja je do sada urađena, može se slobodno reći da je dete životno ugroženo. Radi se o teškim povredama, tačnije o povredama ekstremiteta, prelom obe butne kosti, i o povredama unutrašnjih organa. Čekaju se i snimak i kontrolni snimci skenera glave, tako da se najverovatnije radi i o povredama glave", kazao je Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.

Komšije, od kojih se mnogi ni ne poznaju, za tragediju su uglavnom saznali kada su izlazili iz zgrade.

"Možda sam ih i poznavao, ali sad su toliko izbobličeni da ih ne poznajem, gledao sam sa pola metra daljine, ali ne znam. Bio sam u zgradi i pokušao da izađem napolje i ulazi policija u lift i ja izlazim napolje i vidim ovu scenu ovu", kazao je jedan od komšija tragično nastradalog para.

On je rekao i da se u tom vojnom hotelu živi u sobama od devet do 15 kvadrata, ili od 18 kvadrata, kao i da su sobe uglavnom trokrevetne, dok su zajedničko kupatilo i WC.

20618921464ede3c4940cf4127559256_v4 big.jpg

Policija vrši uviđaj (Tanjug)

Na uviđaj su izašli pripadnici kriminalističke i vojne policije. Kako saznajemo, muškarac je bio vojni
penzioner, a on i žena kasno su dobili dete.

Kako je i zbog čega došlo do stravične porodične tagedije u samačkom hotelu u Batutovoj ulici utvrdiće se nakon detaljne istrage. Ljudi koji su poznavali bračni par Ponjegar nisu želeli pred kamerama da pričaju o tragediji, kao ni o mogućim uzrocima.

Izvor: B92

Poslednja izmena:
Natrag