Šta je novo?

Popodne moguće gužve u saobraćaju

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.312
Popodne moguće gužve u saobraćaju
Izvor: Tanjug
Beograd -- Uprava granične policije saopštila je da su zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima od 15 - 30 minuta i da se popodne očekuje pojačan priliv vozila.

109560726552b690c5085d624006005_orig.jpg
Foto: Tanjug, arhiva
Uprava precizira da očekuje pojačan priliv vozila u prvim popodnevnim satima, kao i ukupan saobraćaj, posebno na prilazima većim gradskim centrima što može biti uzrok formiranja kolona i usporene vožnje, ali i zadržavanja na naplatnim rampama.

Od 30.marta počela je popravka mosta preko reke Belice, na auto -putu E-75 između Batočine i Jagodine u smeru Niš - Beograd, pa je zatvorena leva kolovozna traka auto - puta, dok će se na desnoj traci u zoni mosta saobraćaj obavljati dvosmerno.

Na delu auto - puta Niš - Leskovac - Vranje u neposrednoj blizini mosta na Južnoj Moravi, u blizini naselja "Džep" u smeru ka Vranju, saobraćaj je preusmeren na levu traku auto - puta i obavlja se uz semaforsku signalizaciju.

Na delu auto - puta Beograd - Niš kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta je zatvoren smer puta ka Nišu i saobraćaj se u dužini od oko 700 metara obavlja dvosmerno stranom auto puta ka Nišu.

Zbog izgradnje Koridora 10 na delu auto-puta kod Grdelice, saobraćaj je usmeren na novoizgrađenu deonicu paralelnog puta koji vodi do "Sarajevskog mosta" na Južnoj Moravi.

U okviru radova na Koridoru 10, između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko osam kilometara i saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeno mesto.

Od sutra počinju radovi prve fazi rehabilitacije dela auto-puta na deonici Mali Požarevac - Ralja na desnoj traci auto-puta i doćiće do izmene režima saobraćaja na toj deonici, pa će biti zatvorena na strana puta u smeru Beograd - Niš.

Od sutra je na snazi izmena režima saobraćaja na delu magistralnog puta na mosti preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, kod Lalića i tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom.

Usled pojave klizišta došlo je do izmene saobraćaja na deonica puta Petrovaradin - Irig, u smeru kretanja Irig - Petrovaradin gde je za saobraćaj zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom trakom.

U zoni Beograda, zbog radova na izgradnji nove petlje "Zrenjanin" na državom putu Prvog B reda na deonici Borča - Kovilovo došlo je do izmene saobraćaja koji je preusmeren na novoizgrađenu traku kojom se saobraćaj obavlja dvosmerno.
 
Top