Pomoć???

Učlanjen(a)
03.03.2014
Poruka
16
Zaljubio sam se u jednu devojku ona je 1 god starija od mene ja sam 7. razred a ona 8.
Zajedno idemo na treninge Ninjutsu-a ali nemogu nikad da pridjem da je pitam za broj jer su tu uvek ovi drugi koji je "muvaju" a kada zavrsimo sa treninzima ja moram da nosim strunjace i tako ona ode kući .... ima 1 najbolju drugaricu.
Jednom kad smo ja i moj najbolji drug prolazili pored njih njena najbolja drugarica je rekla mom drugu Cao a ova u koju sam se zaljubio mi se stalno smeska.
Moze li neki savet? Inace ovo sa knjigama i previse si mali nista ne pomaze jer sam Odlican ucenik sa sve 5 ako neko ima da da konkretan savet ???

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Prvo, svaka čast zbog uspeha. Samo tako nastavi.
Nisi mali, naravno, samo što devojčice u vašim godinama retko gledaju i svoje vršnjake a kamo li mlađe od sebe. Ali, ako ti se smeška, osmeli se i probaj.
Ako ne možeš posle treninga, uradi to u neko drugo vreme. Sačekaj je pre treninga, posle škole, namesti neku situaciju da se kao slučajno sretnete... Ili, ako ti ne možeš da nađeš način da joj se približiš, neka tvoj drug proba nešto sa njenom drugaricom, pa će ostalo ići lakše. U svakom slučaju, srećno! ;)

Natrag