Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Postovani,
Imam problem,imam Samsung Galaxy S III i kada instaliram igrice nba 2k13 i ModernCombat 3 ja ih instaliram na tel ali cim udjem u igricu ekran totalno pocrni i izadje mi iz igrice mozete li mi reci u cemu je problem i kako to da rijesim.
I ako nije problem da mi date link odakle da vadim igrice ja ih obicno vadim sa apkmania Unapred ZahvalanModern Combat Postovani,
Imam problem,imam Samsung Galaxy S III i kada instaliram igrice nba 2k13 i ModernCombat 3 ja ih instaliram na tel ali cim udjem u igricu ekran totalno pocrni i izadje mi iz igrice mozete li mi reci u cemu je problem i kako to da rijesim.
I ako nije problem da mi date link odakle da vadim igrice ja ih obicno vadim sa apkmania
Unapred Zahvalan

Član
Učlanjen(a)
15.03.2012
Poruka
19
Tu sad ima dosta opcija,kao sto su recimo memorija...Pogledaj koliko ti je memorija zauzeta.TJ. koliko je opterecena..Mozda si malo prepunio telefon,pa on pokusa da je pokrene,ali ne uspeva.I nemoj da te iznenadi to,sto nece bas svaka igrica da radi...Ja imam Recimo LG OPTIMUS HUB,pa kod mene rade neke igrice koje na nekim telefonima nece,i obrnuto...

Natrag