Član
Učlanjen(a)
27.08.2011
Poruka
2
E ljudi pozdrav !

Nova sam ovdje . Moze li neko da mi malo detaljnije objasni kako narezati DVD sa prevodom .
Znaci skinula sam film i prevod .
Kada ga pustim preko BS Playera radi.

Kako onda narezati taj film da ima prevod?

Hvala

Poslednja izmena:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Moras spojiti Prevod sa Filmom i onda ga narezati na DvD..To mozes pomoci raznih programa za rukovanje prevodima....

A mozes i jednostavno narezati i film i prevod na dvd i to je to..Pustis ga na bilo kom DvDPlayeru

Proud to be Serbian
Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
4.435
Ако хоћеш да ти се превод на филму пусти аутоматски при стартовању филма треба само да даш исти назив за филм и превод нпр. :

ако је назив филма Age of Heroes 2011 DVDRiP XviD UNVEiL, исти назив нека ти буде и за превод Age of Heroes 2011 DVDRiP XviD UNVEiL.srt, и тако усклађен назив за филм и превод нарежеш на двд, и после када убациш филм у плејер аутоматски ти креће и превод. :)

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
9.187
E ljudi pozdrav !

Nova sam ovdje . Moze li neko da mi malo detaljnije objasni kako narezati DVD sa prevodom .
Znaci skinula sam film i prevod .
Kada ga pustim preko BS Playera radi.

Kako onda narezati taj film da ima prevod?

Hvala

Ako si film "skinula" onda je u avi formatu,titlovi u srt,kako ti taj film želiš narezati da dobiješ DVD sa titlovima preporučam ti http://serbianforum.org/multimedija/438-convertxtodvd-4.html#post773125... ,vrlo kvalitetan program.

Natrag