Pomoc

Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
47
Zellim da odradim tetovazu, crvenu ruzu, ali cuo sam da ima neke ruze (znam za crne) da u obelezja sekte ...i necu ne daj boze odradim tetovazu(CRVENU RUZU) da neki sektas pocne da mi ken*a .... sektaske stvari i tako to....pa me interesuje ako mozete da mi nadjete neke podatke...koje ruze (kakav oblik...boja i tako to...) su obelezja sekte

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ruža je oduvek bila cenjena zbog svoje lepote a ima i dugu istoriju simbolike,stari Grci i Rimljani identifikovali su ruze sa svojim boginjama lepote Afroditom i Venerom.Rani hrišćani identifikovali su pet latica ruže s patnjama Hrista.Tetovaza ruže univerzalno predstavlja lepotu,strast i ljubav.Od svih tetovaža cvetova tetovaže ruže su i dalje najpopularnije i najtraženije tetovaže.Zanimljivo je da su u novije vreme tetovaze ruža postalaepoularne i kod muškaraca skoro podjednako kao i kod žena.Crvena ruža simbolizuje romantičnu ljubav , žuta ruža radost,bela poštovanje,roze ruža simbolizuje simpatiju i divljenje ,tetovaza narandžaste ruže entuzijazam i vedar duh a tetovaža crne ruže tamu i smrt ....

Imas i google pa proguglaj malo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Brate tetovaža se radi zbog nekog motiva...Mojne one seljačke fore "eto tako d'imam"...
Tetovaža bi trebalo nešto da ti znači a ne posle 10tak godina kad ti uđe malo više pameti u glavu skapiraš da si bzvz pljunuo na telo...
Šta će ti crvena ruža,nisi žensko...Ali ako je motivisana sa nečim onda je tako uradi,neka bude unikatna...pokušaj sam da je nacrtaš...nemoj NIKAD da radiš tattoo iz kataloga.
Ne mora ni na prvi pogleda da se izvali da je ruža...Nešto na fazon ovoga
rose_drawing.jpg

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Bolje da postaviš temu "Kako skinuti tetovažu i da li ima posljedica."

Natrag