- Učlanjen(a)
- 05.04.2014
- Poruka
- 15
Ovako, nova sam na forumu. Pod HITNOO mi treba da pokvarim kameru ali ne tako da kad NEKO DRUGI UDJE NA VIDEO CHAT da mu ne radi!!! molim vas, bicu zahvalna do NEBAAA!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovako, nova sam na forumu. Pod HITNOO mi treba da pokvarim kameru ali ne tako da kad NEKO DRUGI UDJE NA VIDEO CHAT da mu ne radi!!! molim vas, bicu zahvalna do NEBAAA!!!
Molim te pomagaj, objasni mi kako to mislisIsključi je u biosu...
Molim te pomagaj, objasni mi kako to mislis
došla sam ovdje jer mi treba pomoc, a ne da sticem fb prijatelje HVALA U SVAKOM SLUCAJUAli ako bi mi dala fb profil mislim da bi lakše sporazumjeli.., na lažne profile ne odgovaram...
došla sam ovdje jer mi treba pomoc, a ne da sticem fb prijatelje HVALA U SVAKOM SLUCAJU
Mislim da me nisi najbolje razumio, jer ja ne koristim kameru za video chat, vec neko drugi, pa bih tom drugom da sprijecim.Najprostije je da udjes u Chat setings i odmah na pocetku kada izadje novi prozor imas komande "Chat On i Chat off",znaci jednostavno klikni na chat off i nece biti chat upotrbljiv dok ti ponovo ne ukljucis a "On".Zaboravio sam ti reci da Chat mozes pokrenuti posle sa one ikone u gornjem desnom uglu ispod tvoje slike ako je imas u inboxu,inace je kao tockic i ima strelicu i kada naneses misa na tu strelic pojavice ti se mogucnost da kliknes na Chat "On"