Pomoc u vezi kamere na LAP TOPU

Učlanjen(a)
05.04.2014
Poruka
15
Ovako, nova sam na forumu. Pod HITNOO mi treba da pokvarim kameru ali ne tako da kad NEKO DRUGI UDJE NA VIDEO CHAT da mu ne radi!!! molim vas, bicu zahvalna do NEBAAA!!!:give_r::give_r::give_r:

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
Molim te pomagaj, objasni mi kako to mislis

Pa ne znam kako da ti objasnim kada ne znam ni koji laptop imaš. Ali, suština je sljedeća, kada kameru isključiš u biosu Windows je ne vidi i samim tim i ne radi. Znači kao da imaš laptop bez kamere. Ti u svakom trenutku možeš ući u bios i ponovo je uključiti za svoje potrebe...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
došla sam ovdje jer mi treba pomoc, a ne da sticem fb prijatelje HVALA U SVAKOM SLUCAJU

Pa ja hoću da ti pomognem ali i da se našalim, ako ti ne razumiješ ili ne voliš da se šališ onda je to tvoj problem..a da ti dodam još da ja uopšte nemam fb profil....Nadam se da sam ti ipak na neki način pomogao...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Odi u videopostavke i namjesti da videopoziv ne dijeliš ni s kime. Tebi kamera neće raditi sve dok to ne promjeniš.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Najprostije je da udjes u Chat setings i odmah na pocetku kada izadje novi prozor imas komande "Chat On i Chat off",znaci jednostavno klikni na chat off i nece biti chat upotrbljiv dok ti ponovo ne ukljucis a "On".Zaboravio sam ti reci da Chat mozes pokrenuti posle sa one ikone u gornjem desnom uglu ispod tvoje slike ako je imas u inboxu,inace je kao tockic i ima strelicu i kada naneses misa na tu strelic pojavice ti se mogucnost da kliknes na Chat "On"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.04.2014
Poruka
15
Najprostije je da udjes u Chat setings i odmah na pocetku kada izadje novi prozor imas komande "Chat On i Chat off",znaci jednostavno klikni na chat off i nece biti chat upotrbljiv dok ti ponovo ne ukljucis a "On".Zaboravio sam ti reci da Chat mozes pokrenuti posle sa one ikone u gornjem desnom uglu ispod tvoje slike ako je imas u inboxu,inace je kao tockic i ima strelicu i kada naneses misa na tu strelic pojavice ti se mogucnost da kliknes na Chat "On"
Mislim da me nisi najbolje razumio, jer ja ne koristim kameru za video chat, vec neko drugi, pa bih tom drugom da sprijecim.

Natrag