Pomoć u vezi Google Chrome-a!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
9
Već duži period koristim ovaj program i stvarno sam zadovoljna, ALI, od prije neki dan, neće da mi se otvori početna strana.. Obrisala sam ga, instalirala novi, :stupid:u nadi da će mi to riješiti problem, međutim, i dalje ista stvar, jednostavno, ne može da učita Google, program mi je sada beskoristan, a i instalacijom novog sad više nemam ni one kućice (home) u alatkama.. swoon2 Kontam da nemam kakav virus u kompu, pa da on blokira rad ovog programa, koristim Aviru i redovno mi skenira komp i briše viruse, ma, ne znam, pomažite, ako Boga znate... :help:Hoću natrag svoj Google Chrome.. :D

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Probaj nesto drugo

Već duži period koristim ovaj program i stvarno sam zadovoljna, ALI, od prije neki dan, neće da mi se otvori početna strana.. Obrisala sam ga, instalirala novi, :stupid:u nadi da će mi to riješiti problem, međutim, i dalje ista stvar, jednostavno, ne može da učita Google, program mi je sada beskoristan, a i instalacijom novog sad više nemam ni one kućice (home) u alatkama.. swoon2 Kontam da nemam kakav virus u kompu, pa da on blokira rad ovog programa, koristim Aviru i redovno mi skenira komp i briše viruse, ma, ne znam, pomažite, ako Boga znate... :help:Hoću natrag svoj Google Chrome.. :D
Probaj da skidas Google Toolbar ili u kontrolni panel,koji je u START MENU[dole u levo] u internet pisi adres za Srbiji[mislim da si iz Srbiji] Google Chrome,tam ima mala cucica[home] i to znaci Google chrome da je tebi pocetna strana interneta.I ja ko i ti diram razne stvari u internetu, a ne znam engelski i evo ti pakost.Sve bice uredu,ne plasi se!Nadjice se neko ko zna da ti pomogne.Pozdrav iz Bugarske i se nadam bar malo nesto da se razume od to sta sam pisala!:curtsey:

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
obrisi ga uninstalerom tako da uninstaler izbrise sve tragove chroma u program files i registrima pa onda ponovo instaliraj chroma. trebalo bi da proradi kako treba. i javi dali ti se to desava i kod nekog drugog pretrazivaca osim IE.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
9
obrisi ga uninstalerom tako da uninstaler izbrise sve tragove chroma u program files i registrima pa onda ponovo instaliraj chroma. trebalo bi da proradi kako treba. i javi dali ti se to desava i kod nekog drugog pretrazivaca osim IE.

To sam ja odmah i uradila, na taj način sve obrisala, i ponovo pokušavala, ali i dalje ništa.. Evo upravo sam ga ponovo instalirala, sva moguća potrebna podešavanja izvršila iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, naravno, sve po starom, PROBLEM I DALJE PRISUTAN... :) Cijelo vrijeme piše da učitava, učitava i... nikad da učita, ama baš ništa... :) Jedino se na ekranu pokaže poruka da se stranice prestale da odazivaju, da ih zatvorim ili da čekam (Godoa :) )... I ovaj problem jedino imam sa Chrome-om... PozZ

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Nadjice se neko ko zna da ti pomogne.Pozdrav iz Bugarske i se nadam bar malo nesto da se razume od to sta sam pisala!:curtsey:

Hvala, sve sam razumjela.. :) PoZz

Poslednja izmena:
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Pa probaj sa nekom drugom verzijom Chorme

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
odgovor

To sam ja odmah i uradila, na taj način sve obrisala, i ponovo pokušavala, ali i dalje ništa.. Evo upravo sam ga ponovo instalirala, sva moguća potrebna podešavanja izvršila iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, naravno, sve po starom, PROBLEM I DALJE PRISUTAN... :) Cijelo vrijeme piše da učitava, učitava i... nikad da učita, ama baš ništa... :) Jedino se na ekranu pokaže poruka da se stranice prestale da odazivaju, da ih zatvorim ili da čekam (Godoa :) )... I ovaj problem jedino imam sa Chrome-om... PozZ

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hvala, sve sam razumjela.. :) PoZz
Ako ne nadjes pomoc u forumu,potrazi neki profesionalac,da instalira to Google Chrome i da ti je taj Google pocetna strana interneta,sve bice uredu,samo nemoj da se nerviras!I u meni su velike probleme s internetom,kad hoces da skidas neki program,uvek sa nima ide i drugi,ko ni ti je potreban i ne moz posle da izbrises od hard disk,a uzalut zauzima mesto.I sve to je napisano na engelski.Pozdrav i tebi iz Bugarske i sve najlepse;)!

Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
49
vidi da li ti je ukljucen neki firewall i kako je podesen ? da li ti drugi browseri otvaraju bar google.com ?

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
2
I ja imam isti problem i ne mogu da najdem resenje nikako.Sve sam pokusavao,jos jedino da reinstaliram sistem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag