Pomoc oko wireless

Član
Učlanjen(a)
17.02.2013
Poruka
11
Zdravo! Potrebna mi je pomoc oko Wirelesa, reinstalirao sam sistem instalirao originalan driver za wireles (sa cd-a koji sam dobio uz laptop), i onda je poceo wireles da se gubi, radi nekih 5-10 minuta i onda se iskljuci i ukljuci ponovo, jel moze neko da mi pomogne da resim ovaj problem? Hvala unapred

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Au brate, pa napisi koji je laptop model tacno i koji je OS (obavezno i da li je x86 ili x64), nismo baba Vange

Član
Učlanjen(a)
17.02.2013
Poruka
11
U pitanju je Dell Inspiron 1501, Windows XP x86, a ruter je TP-Link TL-WR340G/TL-WR340GD. Nisam odmah napisao koji mi je laptop jer sam u zurbi pisao problem.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Jesi li instalirao sve drivere, dakle, moras obavezno instalirati sve drivere, chipset-a obavezno, evo ti driver-i za laptop ovde.
Kod:
http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/inspiron-1501
dakle prvo instaliraj sa ove stranice drivere za chipset, onda taj za WLAN reinstaliraj, skini i njega odatle, pa vidi kako ce se ponasati.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2012
Poruka
236
Potpuno saglasan sa nikolajub - ovo je obavezno prvi korak. Sva dalja razmatranja u pravcu pružanja pomoći ako ovo ne uradiš su ......
Setih se da sam viđao da driveri za wireless čaesto instaliraju i softversku podršku koja se često zove wirelees manager ili tako nešto. Tamo sam vižao i opcije za vremensko ograničenje veze, u praznom hodu, nema aktivnosti na netu, tada softver prekida vezu. Proveri i to za svaki slučaj.

Član
Učlanjen(a)
17.02.2013
Poruka
11
Instalirani su svi drajveri i opet isti problem pokazuje, u toku rada na internetu on prekine odjenom i posle par sekundi se ponovo konektuje. Na maticnoj ploci pokazuje problem sa integrisanim LAN-om. Da li mozda to nije glani problem pa nece da radi?

Natrag