Pomoc oko Crazy talk pro 7 programa?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Radim neku animaciju u ovom programu zanima me kako da snimim duzu animaciju od minut i 6 sekundi..da li ima opcija negde mozda ne znam da podesim..ili ima neka druga sema serijski broj od programa radi....i da li moze da se uradi da se cela slika pomera ..kao da igra...konkretno i ruke da pomera na donjoj slici..pozz....

Prilozi

• 415ED4BA-475F-4795-924D-09D66B4FD83C.jpg
    415ED4BA-475F-4795-924D-09D66B4FD83C.jpg
    116,2 KB · Pregleda: 8
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Radim neku animaciju u ovom programu zanima me kako da snimim duzu animaciju od minut i 6 sekundi..da li ima opcija negde mozda ne znam da podesim..ili ima neka druga sema serijski broj od programa radi....i da li moze da se uradi da se cela slika pomera ..kao da igra...konkretno i ruke da pomera na donjoj slici..pozz....

Pa jer ti program uopste registrovan?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Pise da je krekovana verzija neka..i kad ukucas bilo koji broj da radi..a pokusavao sam i Crazy Talk pro 6 isto moze da snimi oko 1minut i nesto...ako imate link da skinem ponovo da probam sa vasom nekom solucijom ok..ako ste radili u njemu..postavite link..bas mi treba..u cemu je problem pa ne moze da snimi vise od minut i 6 sekundi ne znam ..pozz....evo i slicice dole sta pise..default..

Prilozi

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    19,8 KB · Pregleda: 5
Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Pise da je krekovana verzija neka..i kad ukucas bilo koji broj da radi..a pokusavao sam i Crazy Talk pro 6 isto moze da snimi oko 1minut i nesto...ako imate link da skinem ponovo da probam sa vasom nekom solucijom ok..ako ste radili u njemu..postavite link..bas mi treba..u cemu je problem pa ne moze da snimi vise od minut i 6 sekundi ne znam ..pozz....evo i slicice dole sta pise..default..

Probaj ovu verziju mada opet to mozes raditi i u nekom drugom programu za video
editovanje camtasia sony vegas pro itd!
Ja cu ovu isprobati kod mene da vidim da li radi.

Kod:
https://torrentz.eu/c948fa3404cd2c6123d114c51c8aa7ea809067cb

Kada otpakujes arhivu u png fajlu imas upisanu licencu to prepisi kao i ostale podatke za registraciju!Po zavrsetku instalacije kad ponudi pokretanje programa odcekirati obe stavke ne pokretati program vec copy/paste krek u instalacioni folder i pokreni ga kao admin!Precicu sa desktopa izbrisi i posalji taj krek na desktop umesto precice koja je bila!

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
11.11.2011
Poruka
47
sam određuješ koliko će da snimi, na mestu gde stoji dužina klikneš izmeniš kao kad menjaš datum na satu (mobilni ili komp), ja pa imam problem da mi neće uopšte da snimi ono što sam uradio, kaže mi da ne mogu da snimim na mesto koje sam oderedio, promenim folder i opet isto a krekovao sam i sve odradio što treba. pored svega serijal radi samo kad nisi na internetu, a da bi i to radilo mora se menjati nešto u host folderu sistem windowsa.

a za ono što si naveo , pomeranje tj animaciju koristi program crazy talk animator

Poslednja izmena od urednika:
Natrag