pomoć oko c particije

Član
Učlanjen(a)
22.08.2011
Poruka
14
ovako instalirao sam back track5 i formatirao mi dio c particije ali se nije usnimio do kraja pa sam dodatno obrisao sadržaja na win i opet instalirao back track5 ali dogodilo se da mi je ostalo 12GIG neparticirano na c particiji koje nemogu uopče pridodat ni win ni back track pa bi molio ako itko zna kako da uspijem taj dio pridružit windowsima a da nemoram formatirat čitavu c particiju
hvala unaprijed

Član
Učlanjen(a)
25.12.2011
Poruka
844
kazes da pridodas windowsu... da li to znaci da imas i win i linux na HDD i da mozes oba da startujes?
ako podizes sa win onda upotrebi partition menager i pridodaces taj deo C particije winu.
a takav isti menager imas i u linuxu...
ako nije tajna zasto back track?
znam da je on za hakovanje, koristio sam ga pre par godina..
iz tvog pitanja zakljucujem da slabo baratas Linuxom jer bi znao da se moze pridodati ta particija ili linuxu ili winu bez problema.
preporuka je: mint za pocetnike

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
Skini program "Partition wizard profesional" i sa njime mozes da radis sve zivo sto se tice hard diska bez problema.

Član
Učlanjen(a)
22.08.2011
Poruka
14
nije tajna htio sam uskočit si u jednu browser igru a da se nezna da sam ja upao jer se sa back track5 može promjenit i IP i MAC adresa pa se možeš izvuč sa administratorima da ti je netko hakirao acc ali eto nisam znao da taj program nemoraš instalirat več ići preko dvd samo bootat i bez instalacije a ja se zeznuo nisam pazio
sve u svemu hvala na pomoći

Natrag