Pomoc oko brzine??

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
U mog prijatelja je vrlo spor racunar.Kad sam hteo da instaliram na njegov racunar jedan program,nikad pokrenuti program.Samo coveka moze da nazivcira onaj racunar...Eh kako mogu da mu ubrzam racunar..?

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Nijednu informaciju nisi dao vezanu za hardver racunara,za pocetak,a mozes da ga ubrzas na mnogo nacina.U zavisnosti od toga sta je manjkavost,dodati jos memorije,reinstalirati sistem itd itd.Znaci daaj malo podataka i eto pola problema reseno.Pozdrav:???:

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Ja imam staru ,,masinu,, sa 256 RAM-a,i grafickom 128wacko2Takav komp je jedino dobar za web(ne za zahtevnog korisnika) i kuckanjeyes3
Ja sam imao na njemu imao samo osnovne programe(browser,text editor,anti-virus,skype,msn,player i jednu igricu),nista vise.Iako sam pokusavao da ga ubrzam brzina se povecala neprimetnosorryIma dve opcije:
1.Novi komp
2.Da koristi samo osnovne programe
(a taj od tvog prijatelja ima 128,bolja je ova 1 opcija)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poruka
85
128 mnogo malo rama ni jedan antivirus nemozes da instaliras na 128, minimum 256 ali kad budes pokrenuo googlechrome ili player ima da zakuca ko mace. zato moja preporuka dodaj rama i vozi...

Član
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
239
slazem se sa ovim gore misljenjima,ako je takva konfiguracija onda najbolje osnovne stvari,ipak sve zavisi sta zelis da radis na njemu,mislim da bih se vise isplatilo kupiti nov racunar lil polovan (naravno ako se ima novca) nego ulagati u pojedine komponente ako je vec stari racunar,ali ako zelis isprobati neke programe predlazem:
HTML:
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
ili
HTML:
http://www.tune-up.com/
,ali mislim da je bolji ovaj prvi

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Ja sam pre razmisljao da nadogradim taj moj stari komp,ali komponente skuplje od njega:beee:

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
Ja imam staru ,,masinu,, sa 256 RAM-a,i grafickom 128wacko2Takav komp je jedino dobar za web(ne za zahtevnog korisnika) i kuckanjeyes3
Ja sam imao na njemu imao samo osnovne programe(browser,text editor,anti-virus,skype,msn,player i jednu igricu),nista vise.Iako sam pokusavao da ga ubrzam brzina se povecala neprimetnosorryIma dve opcije:
1.Novi komp
2.Da koristi samo osnovne programe
(a taj od tvog prijatelja ima 128,bolja je ova 1 opcija)

Pa...I ja sam za opciju 1...

Ja sam sa svojom masinom zadovoljan...Kod mene je:
RAM:2gb
Graficka:512mb

Mislim da,meni,ne treba vise...yes3

Natrag