E ovako,htjeo sam ocistiti racunar od prasine i izvadio sam procesor (skinuo i kuler)i kad sam ga vratio zaboravio sam ukljuciti kabal od kulera i procesor se brzo zagrioa i svi ventilatori(kuleri)su kad sam upalio racunar pocelo prebrzo raditi i stvaraju veliku buku kada sam otvorio racunar prikopcao cooler upalio sam racunar i pojavilo mi se ovo :
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
I kada pritisnem F1 racunar se startuje normalno alii odma ventilatori (sva tri) ,pocnu nenormalno brzo raditi i veoma su bucni :S
Molim vas ako neko ima bilo kakav prijedlog da ovo popravim jer stvarno ne mogu izdrzat da stalno ovolika buka bude,i da nije bas stalno bucan stane mozda na deset sekundi ili kad nista ne radim na racunaru ali cim otvorim novi prozorcic u Chrome-u na primjer odma krenu brze raditi i stvaraju buku :/
Molim za pomoc /
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
I kada pritisnem F1 racunar se startuje normalno alii odma ventilatori (sva tri) ,pocnu nenormalno brzo raditi i veoma su bucni :S
Molim vas ako neko ima bilo kakav prijedlog da ovo popravim jer stvarno ne mogu izdrzat da stalno ovolika buka bude,i da nije bas stalno bucan stane mozda na deset sekundi ili kad nista ne radim na racunaru ali cim otvorim novi prozorcic u Chrome-u na primjer odma krenu brze raditi i stvaraju buku :/
Molim za pomoc /