Član
- Učlanjen(a)
- 18.06.2009
- Poruka
- 790
E ovako...uzeo sam novo kuciste i instalirao sam cs,podesio konfig,rejtove i sve to...i igrao cs i radio je mnogo dobro...ceo dan...i uvece mi je krenulo odjednom KAO da laguje i secka...ako ste igrali nekad cs onda znate kako izgleda kad neko ima aim,kako se krece,e tako mi se sve krece na cs-u...mislio sam da je do neta...mada i sad sumnjam malo...jer mi je otezano ucitavalo stranice,jutube,a i download mi bio najveci 25kb/s..i to je trajalo nekoliko dana,zvao sam ih i rekli su kao da je prebukirano sada zbog nekih radovai da ce prestati za koj dan....ali sada se vratio sve u normalu net ,a cs i dalje isto...reinstal sam cs,opet isto....reinstal sam windows..opet isto...evo ako nekog ne mrzi da pogleda demo od 15ak sekundi kako se krecu igraci,valjda ce da vam pokaze isto kao kod mene sto se krecu...
Veoma bih vam bio zahvalan akd bi mi neko pomogao . Mozda su u pitanju i drajveri,ne znam,slabo se razumem u to . :/
Dodato posle 1 31 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Konfig kompa mi je : 3gb ram,procesor amd athlon 2.7 ghz,graficka ATI 512 mb...bio bih vam veoma zahvalan kada bi znali da mi resite ovaj problem...
Kod:
http://rapidshare.com/files/358380809/crew.rar.html
Veoma bih vam bio zahvalan akd bi mi neko pomogao . Mozda su u pitanju i drajveri,ne znam,slabo se razumem u to . :/
Dodato posle 1 31 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Konfig kompa mi je : 3gb ram,procesor amd athlon 2.7 ghz,graficka ATI 512 mb...bio bih vam veoma zahvalan kada bi znali da mi resite ovaj problem...
Poslednja izmena: