Šta je novo?

Poljubac Nikola i Tamara (Video)

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Poljubac Nikola i Tamara (Video)

v202972p0-20110411233024.jpg

Ljubi bližnjeg svog - po "hrvatski", "srpski", kako god, u praksi izgleda isto... kao što to rade Nikola i Tamara.

Uzalud se njen dečko pentrao po Kući Velikog Brata - Nikola je pozvao baš Tamaru, od svih ukućanki, na romantičnu večeru koju je dobio na poklon od Velikog Brata.

Uporedo sa romansom Marijane i Nemeša, gledaoci su na početku rijalitija bili u prilici da prate početak još jedne romanse u Kući Velikog Brata - one između Tamare i Nikole koju je tako grubo jedne večeri prekinuo "spajdermen".

Tuširali su se zajedno, spavali jedno pored drugog, molili Velikog Brata da ih obavesti ako "napolju ostaju bez svojih polovina", a onda su se "uozbiljili".

Nakon što je Tamarin dečko Slaven jedne večeri prekinuo druženje ovo dvoje ukućana, strasti između studenata su se primirile - sve do romantične večere nakon Džordžovog izbacivanja koju je Nikola kao kapiten luksuznog dela Kuće osvojio od Velikog Brata.

Na romantičnu večeru je, naravno, pozvao Tamaru sa kojom se, nakon nekoliko čaša crnog vina, poljubio - prvo dva puta "po hrvatski", onda tri puta "po srpski", sve vreme govoreći kako se između njih nije ništa desilo.

Ovako je sve počelo...
velikibrat.us
 
Poslednja izmena od urednika:
Top