Šta je novo?

Policajke glumile žrtvu, pa uhapsile silovatelja

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.089
Policajke glumile žrtvu, pa uhapsile silovatelja

Beogradska policija je mesec dana pravila klopku za silovatelja Dejana Gojkovića (31), pripadnika Vojne policije, koji je uhapšen kod Mostarske petlje. Njega je svake večeri čekalo desetak policajki u civilu koje su šetale oko Mostarske petlje kako bi ga namamile. Sve vreme bile su u pratnji kolega koje su čekale silovatelja. Tako je preksinoć i uhapšen.

1.jpg
Priznao da je napao 15 žena: Dejan Gojković

- Napao sam 15 žena, nisam sve silovao, neke su uspele da pobegnu. Napadao sam ih s leđa, stavljao sam im nož pod grlo. U stvari, to nije bilo silovanje, samo sam ih prisiljavao da me oralno zadovolje - ispričao je posle hapšenja Gojković, koji se sumnjiči da je u poslednjih godinu dana seksualno napastvovao osam žena, koje su prijavu podnele policiji.


Gojković, inače otac dvoje dece, napadao je žene u blizini Mostarske petlje, gde je preksinoć i uhapšen u zasedi koju su mu postavili pripadnici Trećeg odeljenja beogradske policije.


Osumnjičeni je kod Mostarske petlje sačekivao žene koje su bile same, uvek isključivo u kasnim večernjim satima. Prilazio im je s leđa, sa navučenom kapuljačom i uz pretnju nožem ih prisiljavao na oralni seks.

- Do sada je osam žena prijavilo napad, ali kao što je osumnjičeni i sam priznao, sigurno je bilo više napadnutih žena, samo se nisu sve obratile policiji - kažu u MUP-u.
Protiv Gojkovića je podneta krivična prijava kojom se sumnjiči za silovanja dve žene, od 17 i 41 godine i šest pokušaja silovanja. Prvo silovanje počinio je 2. januara 2010. kada, i ono je sada “potvrđeno” poređenjem sa njegovim DNK profilom.


Na meti silovatelje bile su žene stare 20 godina, ali i nekoliko žena starijih od 40. Poslednja devojka (22) napadnuta je 11. novembra, ali je imala sreću da su je prolaznici spasli pre nego što je Gojković prisilio na seks. Otrgla se napadaču i slučaj prijavila policiji.

- Žrtve su posle prijavljivanja policiji bile na lekarskim pregledima. Sa njih su uzeti DNK tragovi koji su juče poređeni sa DNK profilom osumnjičenog - kaže naš izvor.

Izvor: Blic Online
 
Top