Pojeo 41 parče pice za 10 minuta

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pojeo 41 parče pice za 10 minuta

I.Kešanski/Blic online| 07. 06. 2010. - 14:45h | Foto: You Tube

Džoi Čestnat, čiji je nadimak “Čeljusti”, pobedio je na svetskom šampionatu u jedenju pice, tako što je pojeo 41 parče za deset minuta, prenosi “Rojters”.

45219_jedenje-pice_f.jpg

Čestnat (26) iz Kalifornije pobedio je drugoplasiranog Peta “Duboki sud” Bertoletija iz Čikaga, koji je za isto vreme pojeo 36 parčeta pice.

“Najbolji deo takmičenja je to što me plaćaju da jedem. Razmislite- ovo je verovatno jedan od najboljih poslova na svetu, odmah iza karijere rok zvezde i bejzbol igrača”, izjavio je Čestnat, profesionalni takmičar u jedenju.

Čestnat je trenutno prvi na listi Međunarodne federacije takmičenja u jedenju, a Bertoleti se nalazi na trećem mestu.

“Ne razumem zašto ljudi gledaju ovakva takmičenja, ali mi je ipak drago što to čine. Pretpostavljam da je uzbudljivo, kao i kada vidite olupinu voza – ne želite da skrenete pogled”, rekao je Bertoleti.

Takmičenje je sponzorisao lanac restorana “Pica hat”.

[YOUTUBE]6as7vnibNUs&feature[/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
“Najbolji deo takmičenja je to što me plaćaju da jedem. Razmislite- ovo je verovatno jedan od najboljih poslova na svetu, odmah iza karijere rok zvezde i bejzbol igrača”, izjavio je Čestnat, profesionalni takmičar u jedenju.

Jeste, sigurno! To što će umreti u 35-oj od zakrečenja krvnih sudova ili kao posledica unošenja tolike količine smeća nije važno, važno je da se on slika i misli da je interesantan...;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Naravno!
Pa kako nije interesantan kad evo svi čitamo o njemu i gledamo ga kako guta nenormalne količine hrane od koje neće imati nikakve koristi? On je svoj cilj postigao...

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Jao, pa to su one debele palačinke što ih Raznosač stalno zaboravlja kod mene. I ja toga mogu da izjedem kol'ko 'oćeš.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Jeste Pigice, to je baš to, ali nemoj da preteruješ, pa da pokvariš divnu liniju koju sada imaš. :)

Natrag