"Pojas nevinosti" tražen širom sveta

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
"Pojas nevinosti" tražen širom sveta

Uprkos recesiji i krizi i dalje vlada velika potražnja za pojasevima nevinosti koje proizvodi jedna italijanska firma iz mesta Gubija.

Iz ponude ove firme, specijalizovane za srednjovekovne rekvizite, mogu se naručiti pojasevi nevinosti za žene po ceni od 143 evra i oni za muškarce koji su nešto skuplji - 158 evra.

Predstavnici firme tvrde da se tržište stalno proširuje i da danas imaju klijente ne samo u Evropi već i širom sveta.

Među njihovim prvim kupcima bili su Kinezi ali sada, kako kažu, primaju značajne narudžbe iz Rusije, Amerike i arapskih zemalja.

Pojaseve nevinosti kupuju uglavnom kolekcionari neobičnih predmeta ali i osobe koje su dale "zavet nevinosti", objašnjavaju predstavnici firme.

Kupuju ih, takođe, i ljudi koji žele da daruju šaljiv poklon.

Ipak, ima i onih koji celu stvar shvataju ozbiljno. Tako je pre neku godinu jedan ljubomorni Britanac kupio pojas nevinosti svojoj mladoj supruzi kada je trebalo da putuje sama u Grčku.

Do putovanja, ipak, nije došlo jer je ženi, koja je zaustavljena na detektoru za metale, zabranjen ulazak u avion sa kabastim predmetom od gvožđa teškim blizu tri kilograma.

Izvor: Tanjug

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254

Ipak, ima i onih koji celu stvar shvataju ozbiljno. Tako je pre neku godinu jedan ljubomorni Britanac kupio pojas nevinosti svojoj mladoj supruzi kada je trebalo da putuje sama u Grčku.

Čoveče, koji VRHUNAC hipokrizije odn licemerja, sebičluka, bezočnosti i bezobrazluka!
Razmišljam se nešto, kako li se obavlja fiziologija i elementarna higijena uz komadešku gvožđa od cca 3kg?

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Čoveče, koji VRHUNAC hipokrizije odn licemerja, sebičluka, bezočnosti i bezobrazluka!
Razmišljam se nešto, kako li se obavlja fiziologija i elementarna higijena uz komadešku gvožđa od cca 3kg?

i mene to zanima :vorred:

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Za mene je ovo glupost nevidjena. Gvozdene gacice...:) Jos kad sam cula jednu pevacicu, da nosi ovo...lazljivica jedna :acute:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
I ja sam to pomislila kad sam jutros videla tekst, između ostalog, razmišlja li neko o hladnoći metala, i bolestima reproduktivnih organa koje s tim idu?

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Naravno... bolesnog li naroda.
A znaš čega sam se odmah setila? Scene iz Vudijevog filma "Sve što ste oduvek želeli da saznate o seksu". :-D
Uopšte se ne sećam dela filma gde se gvoždžane gače pojavljuju??
Mene je scena upada prevarene žene i novinara u 'preljubničku jazbinu' sa ovcom, najviše dojmila...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Uopšte se ne sećam dela filma gde se gvoždžane gače pojavljuju??
Mene je scena upada prevarene žene i novinara u 'preljubničku jazbinu' sa ovcom, najviše dojmila...

Jeste, poglavlje "Sodomija" je i meni omiljeno, ali ovo je scena gde je Vudi dvorska luda i pokušava da "uradi nešto" sa kraljicom, a ona nosi gvozdene gaće, pa pokušavaju da obiju katanac, a kralj se vraća, pa joj se on krije iza pozadine... kako se ne sećaš? Treba da malo obnoviš gradivo. :-D

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
nijedna brava nije dovoljno sigurna....
pojas nevinosti se ne kupuje on nalazi se u glavi...
a fiziološki produkti se rešavaju očito šmrkom... kad su mogli da osmisle i proizvedu ovakvu budalaštinu, što nebi dodatno rešili i higijenu... mada su ti tipovi i tipkinje za lečenje i prevenciju na odeljenju mentalne higijene

Natrag