Šta je novo?

Pogreb „sirijskog“ utopljenog dječaka razotkrio svu laž izgovora za invaziju

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
62.466
Pogreb utopljenog „sirijskog“ (zapravo kurdskog) dječaka Aylana i njegova brata te njihove majke, koji su širom medija predstavljeni kao tobožnje žrtve i „ratne izbjeglice,“ odvio se u manje od dva dana od njihove smrti u njihovom rodnom gradu Kobane, iz kojeg su navodno pobjegli od ratnih sukoba.kobane-kurdi-funeral.jpg


Kobane je udaljen oko 1400 kilometara od grada Bodrum u Turskoj, gdje se troje članova ove obitelji utopilo nakon što su ih neodgovorni roditelji ukrcali u već pretrpani čamac i krenuli prema Europi zato da bi njihov otac dobio nove zube, a potom da bi otišli u Kanadu. Kobane je, prema tvrdnjama masovnih kontroliranih medija, „u središtu ratne zone.“

bodrum-kobane-map.jpg


Međutim, otac poginule djece, Abdullah, bio je u mogućnosti tako brzo prevesti tijela dvoje djece i ženu natrag u Kobane, kako bi ih tamo pokopao, pred kamerama tih istih masovnih medija!

Postavlja se otvoreno i logično pitanje, ako je ova kurdska obitelj doista bježala iz ratne zone, kako je moguće da je Abdullah tek tako u manje od dva dana uspio prevesti tijela svojih bližnjih u svoj matični grad i organizirati veliki javni pogreb usred „ratne zone?“

Ako pogledamo definiciju „ratnih izbjeglica,“ onda ona prema UN-ovoj izbjegličkoj konvenciji iz 1951., glasi ovako:

„izbjeglica je svaka osoba koja se nalazi izvan zemlje koje je državljanin; ima opravdani strah od progona zbog rase, vjeroispovijesti, nacionalnosti, pripadnosti određenoj društvenoj skupini ili zbog političkog uvjerenja ; i nije u mogućnosti ili se ne želi staviti pod zaštitu te države, ili se u nju vratiti, zbog straha od progona.“ (vidi članak 1A(2)).

Činjenica da se Abdullah Kurdi mogao tek tako, preko noći, vratiti u Kobane kako bi pokopao svoju obitelji jasno ukazuje da se on, zajedno s tisućama drugih „izbjeglica,“ ne može klasificirati kao „izbjeglica“ ni na koji način:

- Nitko ih ne progoni zbog njihove rase, religije, nacionalnosti, pripadnosti određenoj društvenoj skupini ili zbog političkog uvjerenja;

- Omogućeno im je i žele se staviti pod zaštitu države Sirije (očigledno u protivnom ne bi to bili u mogućnosti);

- Bilo im je krajnje moguće vratiti se u svoj dom bez straha od progona.

Drugim riječima, čak i prema UN-ovoj konvenciji, obitelj Kurdi nije bila nikakva skupina „izbjeglica“ u bilo kakvom smislu riječi.

Nadalje, kako su sad ti isti masovni mediji bili prisiljeni priznati, obitelj Kurdi živjela je u Turskoj pune tri godine prije nego li su pokušali ući u Europu – nakon što im je odbijen zahtjev za odlazak u Kanadu. Jasno, to je svakako velika obiteljska tragedija i to nitko ne osporava. Međutim, činjenice koje stoje iza svega ukazuju o kakvoj se zloupotrebi takve glupe tragedije zapravo radi.

Na činjenicu koliki je raspon laži masovnih medija i raznih „humanitarnih“ skupina te političkih „vođa“ (čitaj: krijumčara ljudi), ukazao je rezultat inspekcije „izbjegličkog centra“ u Mineu, na Siciliji. To je isti onaj centar u kojem je boravio Kamara Mamadou, 18-godišnji imigrant iz Obale Bjelokosti, koji je pred nekoliko dana počinio ubojstvo dvoje staraca koji su ubijeni u vlastitom domu u nedjelju u gradu Palagonia na Siciliji.

Matteo Salvini, vođa stranke Lega Nord, u svom postu na Facebook-u, predočio je rezultate te istrage i naveo kako od 3042 „izbjeglice“ u centru Cara di Mineo borave samo dva čovjeka koji doista dolaze iz navodnih „ratnih zona!“ Samo dva! Svi ostali dolaze iz zemalja trećeg svijeta, uključujući Indiju i Bangladeš („ima li tamo rata?“ upitao je).

Capture2.jpg


„Izbjeglice ili ilegalni imigranti? Shvaćate li sad?“ zaključio je Salvini i potpuno opravdano ukazao da ogromna većina ilegalnih imigranata nema nikakvo pravo ući u Europu.

Iz svega ovoga jasno se da zaključiti kako je invazija na Europu pomno isplanirana, a kako su kvote (jučer 550, danas 3200, sutra 100 000?) imigranata nametnute isključivo samovoljom nekolicine patoloških altruista, etno-mazohista i mentalnih bolesnika kojima je jedini i očiti cilj zatrti svaki trag europskim narodima. Je li odlučan i agresivni otpor u takvom slučaju opravdan? To zaključite sami.Izvor: pandora.kreativisti.org
 
Top