Pogledajte gde se popeo da bi napravio najbolju fotku na svetu

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.512
VRHUNSKI SELFI: Pogledajte gde se popeo da bi napravio najbolju fotku na svetu (FOTO) (VIDEO)

Liju Tompsonu je bilo potrebno 25 minuta da bi se uspeo do vrha željenog cilja, a morao je da savlada 130 metara opasnog puta da bi napravio svoje selfije

selfi-li-tompson-statua-hristosa-spasitelja-brazil.jpg

Selfi Lija Tompsona (31) iz Velike Britanije proglašen je jednim od najatraktivnijih, budući da se neustrašivi Britanac popeo na vrh statue Hristosa Spasitelja u Brazilu i ovekovečio taj trenutak.

Tompson je vlasnik turističke agencije u Londonu, pa je odlučio da i sam iskoristi jedan od aranžmana svoje agencije i poseti ovu znamenitost u Rio de Žaneiru.

selfi-li-tompson-statua-hristosa-spasitelja-brazil1-670x502.jpg

Foto: theflashpack.co.uk / Lee Thompson

- Kada sam provirio na sam vrh statue, ostao sam bez daha. Pogled je zaista neverovatan – izjavio je Tompson koji ovo smatra svojim najzabavnijim selfijima i najomiljenijim fotografijama koje je ikada napravio.

selfi-li-tompson-statua-hristosa-spasitelja-brazil2-670x431.jpg

Foto: theflashpack.co.uk / Lee Thompson

Bilo mu je potrebno 25 minuta da bi se uspeo do vrha, do koga je morao da savlada 130 metara opasnog puta.

hristos-spasitelj-brazil-670x546.jpg

Foto: Wikipedia / Klaus with K

- Svi su mi rekli da je ovaj poduhvat potpuna ludost i da im je loše pri samom gledanju u fotografije – kaže Tompson, koji je osim selfija čitavu akciju zabeležio i video snimkom.

Pogledajte video:

Telegraf.rs

Natrag