Podizanje sistema

Učlanjen(a)
14.05.2011
Poruka
2
Kopirao sam sa cd-a koji provereno radi windows xp na hard, i narezao sam, ali nece da mi botuje sa njega... Do cega to moze da bude??

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
72
Nisi sve kopirao, verovatno ima skrivenih fajlova. Probaj da, sa program koji režeš, sa opcijom copy cd/dvd ili clone cd/dvd, pa onda nareži. On bi trebalo da ti napravi image file ili da ti traži odmah da ubaciš prazan sd za narezivanje.
Ili opcija u bilo kom folderu-folder options-view-obeležiš polje show hidden files and folders- i tri opcije ispod, pa onda probaj da kopiraš i narežeš kao boot cd.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ne mozes kopirati sadrzaja sa cd-a pa ga narezati, gubi butabilne fajlove, uzmi power iso, ubaci taj disk sa koga kopiras, ides desni klik na dvd rom i klikni make image file, tako ce 100%biti butabilan

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
ne mozes kopirati sadrzaja sa cd-a pa ga narezati, gubi butabilne fajlove, uzmi power iso, ubaci taj disk sa koga kopiras, ides desni klik na dvd rom i klikni make image file, tako ce 100%biti butabilan
Slazem se sa n3m3sis.....power iso je ,,kljuc,, koji ti treba da bi resio problem.....

Natrag