Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
61
Imam 2 kompa i zelim igrati igrice preko lana. Ali nemam lan mrezu. Sad su na internet povezani jedan preko lan kabla jedan preko usb kabla na istom modemu mt882. Postoji li mogucnost da nekako igram igrice preko lana lili nekako drugacije da namjestim da su nekako povezani osim preko internet servera za igricu.

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
ako ti treba da u isto vreme budes na netu i igras igrice kupi jednu lan karticu ona je ne vise od 700-800 din zavisi koja ubaci je u taj komp sto imas net preko lana i ubaci u lan u drugom kompu,kupi duzinu lana koja ti treba i naznaci kad ga kupujes u radnji da ti treba kros kabal a ne pech.kros kabal sluzi za direktno umrezenje 2 racunara i ima drugaciji raspored zica.ubaci ip za umrezenje u jedan i u drugi lan i to je to imas net na oba a u isto vreme su ti medjusobno umrezeni i mozete da igrate igrice bez izlaska na server na netu.ako ti nesto treba kontaktiraj me u temi http://serbianforum.org/internet/185930-wireless-internet-pitanja-i-odgovori.html ja je vodim pa cu ti rado pomoci :)

Natrag