Pitanje za windows 7

Učlanjen(a)
21.12.2013
Poruka
162
Imam na cd windows 7, ali ne mogu da ga bootujem kada palim komp, da li je problem da ja instaliram samo njega na D, sad imam sp3, i preko instalacije ga podignemi da mi bude windows na D. Vec sam to uradio na lapu i radi lepo windows, samo kad palim izbaci mi da vratim ako na verziju windowsa i windows 7, samo stisnem na windows 7 i on se pali i radi ok. ne mogu da formatiram C , pise windows unavable format. Ni to mi ne smeta jer malo zauzima :D Jel neki problem da uradim tako i na kompu?

MODERATOR
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
17.757
Nemozes da formatiras c: zato sto ti je tu putanja za XP i Win7

da, mozes na jednom kompu da imas vise operativna sistema, normalno svaki sistem na posebnoj particiji

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Treba uvek praviti posebne particije za svaki OS,tako da kasnije sa jednog moze da popravi nesto na drugom ili i taj format.Pored toga treba imati i posebnu particiju za podatke:slike,muziku i t.d.Ovako mozes da formatiras sistem samo pri podizanju novog.

Učlanjen(a)
21.12.2013
Poruka
162
Srusio sam xp, pa ga digao na D, i onda instalirao 7 na C, formatirao D i to je to.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Dobro.Ako budes hteo da imas i XP,onda tu D particiju podeli ako imas mesta na njoj i podigni i XP,a ta treca particija kao sto sam ti rekao gore uvek za razna dokumenta:Slike,Muziku i t.d.Jer ako ti se desi da moras da obaras sistem uvekti podaci ostaju.

Učlanjen(a)
21.12.2013
Poruka
162
Ma dosta mi je jedan windows :D Nego, kada igram igricu neku, posle nekog vremena sam mi izadje iz igrice, tj spusti samo prozor, ja kliknem dole i udjem posle nekog vremena opet tako spusti sam prozor, ali mi ne izbacuje nikakvu notifikaciju, npr od skaypa ili tako nesto nego samo izadje tako. To mi je bilo i na XP, ne znam sta je to :S

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Mozda nesto nije u redu sa samom igricom ili bio neki problem pri instalaciji iste

Učlanjen(a)
21.12.2013
Poruka
162
Nije avg, sve sam uninstalirao ostao mi samo chrome i kanter na kanteri i testiram. A inace i na ostalim igrama mi se tako desavalo znaci do igre ne verujem da je, a to mi se desava i na chromu i na mozili, kada kucam nesto ili listam nesto, samo stane, kao da je isto spustilo prozor ali nije nego kao da sam kliknuo negde sa strane van chroma ako razumete. Kao i iz njega da izadje ali ne spusti prozor, ne znam sta bi to moglo biti.

Natrag