Pitanje u vezi Firefox

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Da li se nekom desava da kad izadje sa interneta i posle par sekundi ili par minuta proba ponovo da otvori mozilu dobije poruku>firefox is already runing.......
Kao da zablokira kako to resiti?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Komp ti je malo sporiji...ali uvek postoji Ctrl+alt+delete da ugasiš šta treba da se ugasi yes3

C0a

Član
Učlanjen(a)
04.08.2010
Poruka
80
Da li se nekom desava da kad izadje sa interneta i posle par sekundi ili par minuta proba ponovo da otvori mozilu dobije poruku>firefox is already runing.......
Kao da zablokira kako to resiti?
Refresuj nekoliko puta, kod mene uvek upali tj. htelo je dok sam koristio mozilu :)

Član
Učlanjen(a)
20.08.2010
Poruka
53
Otvori Task Manager (istovremeni klik na CTRL ALT DELETE), klikni na karticu Processes. Pronadji i klikni na proces firefox.exe i potom klikni na End Process. Potvrdi gasenje procesa kada dobijes upozorenje. NAkon toga mozes bez problema da ponovo pokrenes Firefox kao i do sada.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
to se desava kad zatvoris mozilu i ponovo je pokrenes u istom trenutku i to ti je normalno iz razloga sto se mozila ne zatvara odmah, mislim zatvori se program al ne i njeni procesi, dok sacuva kukije, dok napravi refresh, dok histori te ovo te ono, tako da joj treba malkice vise, mozes je ugasiti kako su ti naveli vec u gornjim postovima, udjes u task manager, ides na karticu process i pronadjes mozilla.exe i ugasis ga na end now

Natrag