Pitanje oko podizanja sistema :\

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Trebao bih da podignem sistem na nekom laptopu ali na njemu ne radi citac cd-a pa moram sa USB ili MEMORIJSKE kartice...
U pitanju je WIN XP,ali posto sa usb nikad nisam dizao sistem moze li mi ko reci kako se to radi...
Dakle, KAKO DA OSTAVIM FORMATIRAN USB (FAT32 ili NTFS),U KOM FORMATU DA UBACIM TAJ XP U USB.DA GA OSTAVIM U ISO FORMATU ILI DA GA RASPAKUJEM ILI NESTO DRUGO I KOD PODIZANjA SISTEMA DA LI IMA NEKA CAKA U BIOSU...:thinking::stupid:

HITNO MI JE POTREBAN ODGOVOR...:???:

UNAPRED ZAHVALAN SVIMA...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
Pa moraces da potrazis uputstvo na netu kako napraviti bootabilan usb za windows xp, a u biosu mozes da izaberes boot device ili zavisno od modela mozes da vidis na koji taster pokreces izbor za bootovanje. Imas i programe koji ti pomazu da prebacis windows na usb, winto flash je ja mislim jedan od njih. Koristi clean windows ne modifikovan da ne bi imao problema.

Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
224
Trebao bih da podignem sistem na nekom laptopu ali na njemu ne radi citac cd-a pa moram sa USB ili MEMORIJSKE kartice...
U pitanju je WIN XP,ali posto sa usb nikad nisam dizao sistem moze li mi ko reci kako se to radi...
Dakle, KAKO DA OSTAVIM FORMATIRAN USB (FAT32 ili NTFS),U KOM FORMATU DA UBACIM TAJ XP U USB.DA GA OSTAVIM U ISO FORMATU ILI DA GA RASPAKUJEM ILI NESTO DRUGO I KOD PODIZANjA SISTEMA DA LI IMA NEKA CAKA U BIOSU...:thinking::stupid:

HITNO MI JE POTREBAN ODGOVOR...:???:

UNAPRED ZAHVALAN SVIMA...

Видео туторијал

Овај програм подржан је следећим системима: Windows XP,Windows 2003,Windows Vista,Windows 2008,Windows 7 и Windows 8

Kod:
http://downloadserver3.wintoflash.com/distributions/Wintoflash_downloader_by_betterinstaller.exe

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag