pitanje marihuana

Učlanjen(a)
21.12.2015
Poruka
45
Ja bi da se legalizira marica u Srbiji. Ulje od marice ljeci sve vrste raka zato i ne zele da ga legalizuju. Za svaku bolest ima lijek u prirodi..samo sto ljudi su glupi i trpaju se tabletama jer tako to "mediji" kazu, a ne znaju da lazu.
 
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Zanima me dali neko zna kako se ponašati kad otkriješ da ti dete od 14 g.konzumira marihuanu?Dali treba uput za Drajzerovu za savetovalište?
Marihuana sama po sebi nije opasna i nema jos otkivenih nezeljenih delovanja na ljudski organizam.Problem je u tome sto se prelazi na sve jace droge,a izolacija od bilo kakvog drustva u kome se dete oseca dobro je psihicki razarajuce.Za pocetak bi bilo dobro sesti sa detetom i popricati otvoreno o toj temi.
 
Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
A nakon razgovora ga ozbiljno prevaspitati. Da moje dete izlazi tako i ne javlja se, gasi telefon i gubi se, radile bi vise nego ozbiljne mere, jer je takvo dete itekako ispusteno, da ne kazem nevaspitano.
 
UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Ponekad promena sredine u kojoj dete zivi pomaze , ja licno mislim da je to prolazna faza
u odrastanju !
Dve stvari mogu sprečiti uzimanje droge(alkohola)itd , promena sredine (udaljavanje deteta od slične dece sa istim navikama ) i druga manje efekasna nedostatak novca (niko mariuanu ne deli đžabe)

Nadam se da sam pomogao .
 
Natrag
Top