Pismo Deda Mrazu

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Dragi deda Mraze,

Mora da si iznenadjen sto ti pisem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to bas od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodisnjim zeljama. Pisao sam ti da zelim bicikl, rolere, Matchbox pistu sa auticima i Sony playstation. Rasturao sam se od ucenja cele godine, nijednom nisam zakasnio, i cak sam odlazio ranije u skolu da bih pomogao drugarima u resavanju zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu i pobedio sam na Republickom takmicenju mladih matematicara. U celom naselju se ama bas niko nije ponasao pristojnije od mene, ni moj stariji brat Steva, ni mama ni tata, a komsije da ne spominjem. Isao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo sto nije udarila kap kada bi me ugledao, ali sam i to preziveo. Cak sam i bakama i dekama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku " Najbolji mali policajac". Posto iz navedenog i najveca budala moze da zakljuci da sam tokom cele godine bio decak za primer, sada bih zeleo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim par pitanja:

Kako si uopste imao muda da mi ispod jelke ostavis usrani YoYo, jebale te carape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke? Imas li ti uopste mozga u toj tvojoj debeloj glavi? Zar mislis da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizasta, jebali te pokloni. Mene si zajebo kao da sam ti najgori neprijatelj, a onom usranom Jovi, od prekoputa si ostavio novi bicikl, iako ih ima vec tri.. Nemoj slucajno da se zajebes pa da se naredne godine ufuljas kroz dimnjak u moju kucu. Sjebacu te ko mladog majmuna,kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ces morati peske do jebenog Severnog Pola, isto kao sto sad ja pesacim jer mi nisi doneo bicikl. Samo da znas da ja sve pamtim, a sledece godine ces videti.

S ljubavlju

tvoj Perica

Natrag