Šta je novo?

Pires: Oteran sam iz reprezentacije

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pires: Oteran sam iz reprezentacije
14. novembar 2009.


00014094.jpg


Francuski fudbaler Rober Pires tvrdi da nacionalni tim "trikolora", pre pet godina nije napustio svojevoljno već zbog sukoba sa selektorom Rajmonom Domenekom.

- Nisam ja otišao iz reprezentacije, Domenek me je oterao! Samo zato što sam jednom bio kritičan i rekao da nismo na pravom putu. Ljut sam na njega jer se nikada nije udostojio da sa mnom o tome razgovara licem u lice. Što je najzanimljivije, kada sam igrao za reprezentaciju do 21 godine, a on bio selektor, redovno me je zvao i stavljao u tim. A onda me mnogo godina kasnije oterao, jer sam rekao istinu - rekao je Pires, koji je za Francusku igrao od 1996. do 2004. godine.

Igrač Viljareala je takođe prokomentarisao i postupak igrača madridskog Reala, Gutija koji je tokom zamene na poluvremenu u kup utakmici sa Alkorkonom navodno rekao treneru Manuelu Pelegriniju da ga "poljubi u du...".

- Gutijev postupak je bio čisti nedostatak poštovanja. Nije to smeo da kaže. Ipak, Pelegrini je mogao da očekuje problematične situacije kada je odlučio da preuzme Real. U normalnoj situaciji Pelegrini to Gutiju nikada ne bi oprostio. Ali sada mislim da će ipak morati da popusti i oprosti mu, ako želi da nastavi da radi.
 
Top