Pink Flojd ponovo na okupu

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pink Flojd ponovo na okupu

Autor: FoNet 20-11-2010

Bubnjar legendarnog rok benda Pink Flojd, Nik Mejson izjavio je da bi se grupa mogla vratiti na scenu, ali ovog puta bi svirala koncerte u humanitarne svrhe.
pinkfloyd-wallpaper.jpg

Kultna grupa, koja je prodala 200 miliona albuma, poslednji koncert Lajv 8, održala je u Londonu 2005. godine.
- Mislim da niko od nas ne bi imao ništa protiv ideje da ponovimo jedan takav koncert - rekao je Msjson.
On je istakao da bi bilo lepo da učine nešto tako, jer bi uživali i oni, ali i publika.
- To je ono što ja želim, a mislim da će se i ostali složiti /rekao je Mejson.
Nedavno su, uprkos svim razmiricama, Rodžer Voters i gitarista Dejvid Gilmour ponovo stali zajedno na pozornicu kako bi odsvirali tri pesme na humanitarnom koncertu za pomoć deci Palestine.
Gilmor je takođe bio gost iznenađenja na Votersovoj turneji.
pink-floyd-122.jpg

Mejson je na konferenciji za novinare u Mančesteru, potvrdio da bi se grupa mogla ponovo okupiti i raditi koncerte u humanitarne svrhe.
"Mislim da bi najbolji način da se bend lagano primakne penziji bio taj da sviramo koncerte u humanitarne svrhe, a ne koncerte na kojima bismo zarađivali. Mislim da bi tri člana originalne postave bila sasvim dovoljna", rekao je Mejson.
- Ja sam svakako za to da organizujemo koncerte i novac dajemo dobrotvornim organizacijama koje će ga raspoređivati tamo gde je potreban. U svakom slučaju, ja sam dostupan za takav projekat - rekao je Mejson, prenosi BBC.
Klavijaturista Pink Flojda, Ričard Vrajt preminuo je 2008. godine.

Natrag