Šta je novo?

Pijani doktor ujeo potpukovnika za uvo

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Pijani doktor ujeo potpukovnika za uvo

Izvor: Blic S. B. | 11. 04. 2011. - 00:02h

ZAJEČAR - Zaječarskom čaršijom kao metak je prostrujala vest koja je mnoge nasmejala do suza - doktor internista Andrija Milošević ujeo za uvo potpukovnika u penziji Gorana Đorđevića. Razlog - nepoznat. Epilog - potpukovnik policije podneo prijavu protiv doktora, koji sve negira.

133058_hroujed01_hs.jpg

Zbog odbojke u Zaječaru došlo do nesvakidašnjeg incidenta

Prema rečima našeg ujedenog sagovornika, sve se odigralo ovako: Nakon odbojkaške utakmice koja se odigrala tokom vikenda u sportskoj hali Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada” između lokalnih timova Timok - Zaječar, lekar Zdravstvenog centra Zaječar, internista dr Andrija Milošević prišao je do Gorana Đorđevića, potpukovnika u penziji.

Seo je pored njega, zagrlio ga kao da će nešto da mu šapne i svom silinom ga ujeo za desno uvo.

Lekari su Đorđeviću, koji je otišao u bolnicu, konstatovali hematom, crvenilo i ugriz veličine dva puta tri centimetra na desnom uvu, a on je sa tim nalazom otišao u Policijsku upravu Zaječar i sve prijavio.

- Mislio sam da hoće nešto da mi šapne, a on me je svom silinom ugrizao za desno uvo i nakon toga odšetao. Bio sam zatečen, nikada u životu nisam imao sličnu neprijatnost - kaže Đorđević.

Ujedeni potpredsednik odbojkaškog kluba odmah je otišao u bolnicu da mu saniraju povredu uva, a zatim i u policiju, gde je prijavio ceo slučaj.

Međutim, internista Milošević tvrdi da nikad nikog u životu nije ujeo.

- Nisam ga ujeo! Tačno je da sam došao pred kraj utakmice, da me je pozvao telefonom, da sam prišao do njega i pozdravio se. To je cela istina. Sa Đorđevićem nikada nisam imao sukob - kazao nam je dr Andrija.

Po njegovim rečima, na utakmicu je došao da gleda svoje sinove i nije bio pijan. Doktoru Andriji apsolutno je nejasno zbog čega Živković priča “ovakve izmišljotine i klevete”.
 
Top