Pijana Lindzi Lohan nasrnula na Kameron Dijaz

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Džastin u nevolji

Pijana Lindzi Lohan nasrnula na Kameron Dijaz

Izvor: Blic M.Ilić | 22. 06. 2011. - 17:12h | Foto: Beta

Li Viver, bivši telohranitelj Lindzi Lohan u svojim “Memoarima celebrity telohranitelja” otkrio je da se pijana Linzi jednom umalo potukla s Kameron Dijaz, a incident je sprečio Džastin Timberlejk.

124039_lindzi-lohan-beta_f.jpg

Bivši telohranitelj problematične glumice otkrio je da je pijana Lindzi jedne večeri obilazeći klubove u Holivudu srela Džastina Timberlejka i njegovu tadašnju devojku Kameron Dijaz i zamalo izazvala incident tako što je nasrnula na Kameron.

- Seli su odmah do nas, u susedni separe. Odmah nakon toga čuo sam kako je jedna od njenih prijateljica rekla - To je ta kučka, idi i prebij je- napisao je Vider

Nakon što je Lindzi pokušala da otera Vivera kako bi prišla Kameron, telohranitelji su čuvali oba stola i držali je dalje od nje, pa su glumice izmenile tek nekoliko neprijateljskih pogleda.

Timberlejk je zatim prišao Viveru kako bi rešio situaciju.
- Kameron i Lindzi se gledaju kao da žele da ubiju jedna drugu. Ne znam o čemu se radi, ali došao sam ovde da slušam muziku i da se zabavim. Definitivno ne želim da se bijem sa tobom i znam da ni ti ne želiš da se biješ sa mnom. Evo šta možemo da učinimo. Ja ću držati Kameron u našem separeu, a ti drži Lindzi u njenom, rekao mu je Timberlejk.

Viver je napisao da i danas poštuje Džastina zbog načina na koji je izgladio situaciju.

Natrag