Šta je novo?

Pijan pretukao prijatelja na smrt dok je bio na "zatvorskom vikendu"

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
U Kumodrašjkoj ulici u Beogradu


Pijan pretukao prijatelja na smrt dok je bio na "zatvorskom vikendu"Izvor: Blic M.P. | 11. 01. 2011. - 01:54h
cat_icn_more.png
09:58h


BEOGRAD - Miloš Radovanović (37) preminuo je na licu mesta od povreda zadobijenih u tuči sinoć oko 23 sata i 40 minuta u stanu u Kumodraškoj ulici na broju 342. Prema još nepotrvđenim informacijma, Miloš Radovanović je na pomenutoj adresi bio sa Aleksandorm Stevićem (36) i Goranom u Goranovom stanu gde su pili, nakon čega je došlo do verbalne rasprave i tuče u kojoj je Stević pesnicama naneo smrtonosne telesne povrede Radovanoviću i potom pobegao sa lica mesta.
106311_hronika-kumodraz-004-foto-goran-srdanov_f.jpg


Policija je odmah intervenisala i u stanu zatekla mrtvog Radovanovića i Gorana koji je bio u vidno alkoholisanom stanju.

MUP još traga za Aleksandrom Stevićem, koji je ubio prijatelja dok je bio na "zatvorskom vikendu"

Pretpostavlja se da iza zločina stoje stari neraščišćeni računi.

Goran je u stanu u Kumodraškoj ulici živeo sam nakon što mu je pre mesec dana preminula tetka koja je bila vlasnica stana, i kako komšije navode za “Blic” od tada su Goranu u posetu stalno dolazili Radovanović i Stević koji su se opijali i u takvim trenucima pretili jedan drugom ubistvom.

- Ne znamo mnogo o Goranu, nije loš momak, ali dešavalo se da se često opijaju i svađaju u stanu. Znamo i Aleksandra Stevića koji je često dolazio kod Gorana od kako mu je tetka umrla, a pored toga što je često bio pijan, mislimo da je čak koristio i neke narkotike - rekle su komšije iz Kumodraške.


Miloš Radovanović bio je prijavljen u istoj ulici na broju 306, a Aleksandar Stević na broju 310, pa su se njih trojica često statajali u Goranovom stanu. Za sada se ne zna kako je došlo do tuče i šta je isprovociralo Stevića da na smrt pretuče prijatelja Radovanovića jer policija još ispituje slučaj i traži Stevića koji je pobegao sa lica mesta.
 
Top