Šta je novo?

Pet dobrih kozmetičkih saveta

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.859
Pet dobrih kozmetičkih saveta

COVER magazin
Koristite baby proizvode za tijelo, jer oni su nježni, efikasni i jeftini (losione, mlijeko za tijelo, proizvode za tuširanje, a vlažne maramice možete koristiti za skidanje šminke).

- Ako niste zadovoljni rezultatom bojenja kose kod kuće ne morate trčati frizeru jer i sami možete popraviti situaciju. Zagrijte maslinovo ulje na temperaturu tijela i nanesite na kosu. Raščešljajte i držite oko 15 – 20 minuta. Ulje bi trebalo skinuti boju ili bar pripremiti za novo uništavanje…


- Ako su vam usnice suhe i grube namažite ih debelim slojem preparata za njegu koji sadrži med. Zatim ih nježno izmasirajte četkicom za zube. Tako ćete pospješiti cirkulaciju i dobro navlažiti usne.

- Ako su vam oči natečene najbolje rješenje, a uz to i najjeftinije je namočiti 2 blaznice u punomasno mlijeko i ostavite na očima 10-ak minuta. Masnoće iz mlijeka umirit će kožu.

- Ako namjeravate čistiti kupatilo, prije ribanja kade vrućom vodom, na ruke nanesite debeli sloj obične kreme za ruke i stavite rukavice. Toplina vode i vašeg tijela uz pomoć kreme učinit će vaše ruke mekima kao u djevojčice. 
Top