Šta je novo?

Perović: Napad na mene Milova nameštaljka?

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Perović: Napad na mene Milova nameštaljka?
Izvor:
Novosti.rs

Slavko Perović posle povređivanja na hercegnovskom Škveru tvrdi da je ceo slučaj „osveta“ zbog intervjua koji je dao povodom proslave dana „takozvane nezavisnosti Crne Gore". Predsednik Vujanović traži hitnu istragu događaja.

Ono što mi se desilo na Škveru je klasična policijska nameštaljka i pokušaj ubistva - rekao je u četvrtak nekadašnji lider Liberalnog saveza Crne Gore Slavko Perović, koji se nalazi u Opštoj bolnici u Meljinama, gde je smešten nakon što je u sredu posle podne zadobio prelom rebra tokom incidenta s policijom.

Perović objašnjava da je u kafiću „Dodo“ sedeo s prijateljem Vasom Marićem, da su pričali, šalili se, što su prihvatali i ostali gosti.


- Kada sam se vratio iz toaleta, video sam trojicu specijalaca. Jedan od njih, za koga sam saznao da se preziva Jauković, udario me je bokserom u bradu i ja sam pao na beton šetališta i metalnu ogradu, zbog čega sam polomio rebro - kaže Perović.
On dodaje i da je ceo slučaj „osveta“ zbog intervjua koji je dao povodom proslave dana „takozvane nezavisnosti Crne Gore“, a koji je objavljen na njegovom blogu i u beogradskom „Presu“.

- Taj intervju je gospodina Mila Đukanovića izgleda žestoko pogodio, jer je u njemu rečena istina, kao što sam uvek i govorio - tvrdi Perović, ali se i pita: ako se to može namestiti njemu koji je bio dugogodišnji poslanik u parlamentu CG, potpredsednik Liberalne internacionale, lider Liberalnog saveza, kako onda prolazi običan čovek kada ga „policijsko-udbaška mašinerija uhvati u svoje kandže“.[SIZE=+0]BIO PIJAN
[/SIZE]


U ČETVRTAK su se saopštenjem objavljenim na sajtu Uprave policije oglasili i predstavnici Područne jedinice Herceg Novi. U saopštenju se navodi da su poziv za intervenciju u kafiću „Dodo“ primili u sredu u 15.15. Prijavu je podnela D.V., iz Švajcarske, koja je navela da je u kafiću bila verbalno napadnuta, a njen suprug i fizički. Službenici koji su došli u „Dodo“ obavili su razgovor sa D. V., a potom su prišli M. V. (75), iz Herceg Novog, i naredili mu da ode do policijskog vozila. U kafiću „Dodo“ su zatekli i S. P. (58), koji ih je vređao i odbio da ode na informativni razgovor. Prema policijskoj verziji, dok se čekalo da stigne starešina iz MUP, S. P. je udario policajca, a ovaj ga je odgurnuo, usled čega je pao na beton.

Alko-test je nakon svega pokazao kod S. P. 1,55 promila alkohola u krvi, a on je, pošto mu je pozlilo, prebačen u bolnicu. Perovića je u četvrtak obišao i direktor Uprave policije Božidar Vuksanović, a predsednik Filip Vujanović je zatražio da se ispita čitav događaj.
 
Top