Šta je novo?

Peres: Real najveći sportski brend

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Peres: Real najveći sportski brend
15. oktobar 2009. 15:50

2696139474ad728b2bb67f160182213_big.jpg


Predsednik španskog fudbalskog kluba Real Madrid Florentino Peres izjavio je da ’kraljevski klub’ predstavlja najznačajniji svetski sportski brend.

Peres je u izjavi za CNN priznao da je izuzetno teško održavati vrednost jednog ovakvog brenda, pošto su uspesi i trofeji svakodnevna obaveza svih zaposlenih u klubu. "Imamo obavezu da se svake godine borimo i osvajamo trofeje. Pritisak i obaveze su ogromne i teško je konstantno održavati pozitivan imidž Real Madrida", ocenio je predsednik ’kraljevskog kluba’.


On je naglasio da su svi u klubu svesni da u svakom trenutku moraju da vode računa o imidžu kluba i da se igračima koji dolaze u klub uvek predočava šta se od njih očekuje.

"Svi igrači znaju u kakav klub dolaze. Svesni su da ih u svakom trenutku gleda više od polovine ljudi na svetu. Njihova obaveza nije samo pobeda, već i da zabave publiku, osvoje simpatije i očaraju srca navijača", istakao je Peres.

"Tačno je da su nam trofeji važni, ali su nam takođe bitni rad i zalaganje, koji predstavljaju sastavni deo ovog kluba. Neoprostivo je ako neko nema žara i strasti. Navijači moraju da dobiju ono što zaslužuju", zaključio je on.

Izvor: B92
 
Top