Šta je novo?

Penzioner tužio bankara zbog nadrilekarstva

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Završio u hitnoj nakon "lečenja"


Penzioner tužio bankara zbog nadrilekarstva

Beta


GORNJI MILANOVAC - Penzioner Miloš Radojičić (74) iz Gornjeg Milanovca podneo je krivičnu prijavu protiv Dragomira Damljanovića (60), direktora ekspoziture Komercijalne banke u tom gradu, zbog nadrilekarstva i prevare.

U policiji je rečeno da je ta prijava procesuirana i da je u toku postupak, kao i da su i drugi građani podnosili takve prijave.

Radojičić, koji pati od bolova u nogama, navodi da ga je Damljanović "našao za šalterom u banci i odveo ga kod doktora koji uspešno to leči, kao i da nije hteo da mu kaže ime tog lekara".

Terapija je sprovedena u Damljanovićevoj kući, tako što je penzioner 15 minuta držao noge u kadici sa vodom u koju je sipana soda-bikarbona i jodirana so, nakon čega mu je lekar gvožđem stiskao noge i ruke.

"Kada sam izvadio noge iz kadice doktor je uzeo neko gvožđe, zamotao ga u papirnu maramicu i sa time počeo da me steže po tabanima. Tražio sam da prekine, jer me mnogo bolelo, ali je rekao da moram da trpim. To mi je radio na obe noge i ruke", naveo je Radojičić.

Po završenom tretmanu doktor je Radojičiću ostavio "neke lekove i to naplatio 260 evra".

"Sutradan sam dobio otoke i nesnosne bolove, zbog čega je intervenisala hitna pomoć, a Damljanović mi je rekao da lekar nije u Gornjem Milanovcu. Na telefonski broj koji mi je dao, niko se nije javljao", rekao je Radojičić.

Direktor banke izjavio je da je tog "doktora preporučio iz najdubljih ljudskih osećanja, jer je stručnost dokazao na njegovoj porodici, kao i kod drugih građana". Prema njegovim rečima, taj lekar ima brojne inostrane diplome i leči akupresurom.
 
Top