Šta je novo?
Član
Učlanjen(a)
24.04.2012
Poruka
170
FoxitPhantomPDF602

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Crack:
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Инсталирај програм нормално. Затвори га. Може да се деси, додуше врло ретко да ради ипак. Убиј га користећи Task Мanager.
Затим нађи фолдер plugins и ископирај садржај овог фолдера у фолдер plugins. Уколико постоје та два мала .dll-a понудиће се да их обрише/overwrite-ује. Одговори Yes/Да.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.04.2012
Poruka
170
Слажем се да је горе поменути Adobe Acrobat XI Pro најбољи програм за едитовање, али пробај овај/тестирај га. Кад је инсталиран, заузима око 300MB (Adobe Reader заузима око 250MB и можеш само да отвараш документе, Adobe Acrobat са свиме инсталиран увек заузима преко 1GB са back up/бек уп фајловима-(Setup Files фолдер или слично томе)), притом омогућава прегледање више документа одједном/као у Mozilla Firefox tab browsing фунција (један програм а можеш да видиш више докуменaта).

Шта овај програм омогућава?

На пример рецимо да желиш да отвориш 10 докуменaта, кликом на Open file у tab-овима ће да дода све те документе које си отворио дакле 10 докумената у 10 tab-ова.

Кад кликом на EXIT одлучиш да га затвориш чак ће ти понудити опцију да ли хоћеш при поновном стартовању да их све отвори а не за сваки документ да отвара по један.

Уколико се одлучиш за ту опцију, при рестартовању свих 10 документа ће бити отворени а не као код Adobe Acrobat или Adobe Reader, у примеру са 10 документа отвориће ти се 10 пута Adobe Acrobat или Adobe Reader.

Уколико не желиш да неки од њих не буду отворени сваки документ у 10 tab-ова, има EXIT/Close функцију и једноставно на тај начин оставиш само оне најпотребније.

Такође омогућава едитовање, као и штампање.

FoxitPhantomPDF602 отвара само Foxit Phantom PDF.exe док је у верзији Adobe Acrobat IX са њим заједно стартовао и FNPLicensingService.exe

Не знам за верзију Adobe Acrobat XI како су решили и да ли је то решено.
Е да, при отворених 10 докумената код мене Foxit Phantom троши 4 пута мaње меморије у односу на Adobe Acrobat IX кад погледаш у Task Manager.
 
Poslednja izmena:
Top