Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

PC Press - Srpski Informaticki Casopis

  • Začetnik teme Coiska
  • Datum pokretanja
D

Dundo

Član
PC Press časopis 06.2010 broj 167

PC Press časopis 06.2010 broj 167SadržajKod:
http://rapidshare.com/files/409731326/PCP_167.rar
 
D

Dundo

Član
PC Press časopis 07/08.2010 broj 168

PC Press časopis 07/08.2010 broj 168SadržajKod:
http://rapidshare.com/files/409735121/PCP_168.rar
 
D

Dundo

Član
PC Press 180 septembar 2011.

PC Press 180 septembar 2011.

:download:
Kod:
[COLOR=#283A5E][FONT=tahoma]https://rapidshare.com/files/1230542558/PC_Press_180.rar[/FONT][/COLOR]
 

Prilozi

H

h0l0cen

ČlanPC Press DVD 183 Decembar 2011

Sadržaj diska


PC Aplikacija​

Nero Video 11 Nero Video je rešenje za obradu i montažu video zapisa, te kreiranje sopstvenih filmova i prezentacija. Njegova centralna tačka je Nero MediaBrowser, za prikupljanje i organizovanje multimedijalnih sadržaja.
Corel WinDVD Pro 11 WinDVD je jedan od najpoznatijih programa za reprodukciju multimedijalnih sadržaja, a verzija 11 je donela nekoliko noviteta vezanih za trodimenzionalni doživljaj, ali i bolje performanse.
Nitro Pro 7 Nitro Pro je nezavisna alternativa za Adobe Acrobat i nudi razne mogućnosti za kreiranje i obradu PDF dokumenata.
Kingsoft Office 2012 Kingsoft Office (KSOffice) je najlakše opisati kao kinesku kopiju paketa Microsoft Office. Isprobajte besplatni tekst procesor Writer, alat za kreiranje prezentacija Presentation i program za rad sa tabelama Spreadsheets...

PC Utility​

Axialis IconWorkshop Axialis IconWorkshop je popularno rešenje za rad sa ikonama (.ico fajlovima). Omogućava izvlačenje ikona iz postojećih programa i biblioteka, njihovo kreiranje, menjanje i konverziju.
Axialis CursorWorkshop Kompanija Axialis nudi svoje rešenje za rad sa statičkim i animiranim kursorima u vidu programa Axialis CursorWorkshop (raniji naziv je bio AX-cursors).
aaICO aaICO je besplatan program za kreiranje i promenu ikona. Podržava rad sa različitim rezolucijama, ima neke opcije za specijalne efekte, te uvoz i izvoz različitih formata.
CursorFX CursorFX (ranije poznat kao CursorXP) je program koji omogućava promenu sistemskih kursora. Umesto standardne strelice koja označava poziciju miša, možete napraviti razne efektnije kursore.
Greenfish Icon Editor Pro Zelena ribica donosi odličan program za rad sa ikonama. Greenfish Icon Editor (GFIE) nudi razne opcije za specijalne efekte, a takođe može da se koristi za obradu kursora i kreiranje biblioteka ikona.
IcoFX IcoFX je dobar program za rad sa ikonama i kursorima, koji omogućava njihovo kreiranje, izvlačenje i menjanje. Ima opcije za paketnu obradu više fajlova i razne efekte. IcoFX je nekada bio freeware, ali novije verzije više nisu besplatne.
IconDeveloper Kompanija Stardock poznata je po čitavom nizu programa za poboljšanje izgleda Windows okruženja, a IconDeveloper je njihov program koji nudi jednostavno kreiranje i obradu ikona.
IconPackager IconPackager nudi opcije za prilagođavanje izgleda Windows okruženja jednostavnim menjanjem svih sistemskih ikona. Aktiviranjem "paketa" ikona, mogu se promeniti simboli za My Computer, Recycle Bin, foldere, dokumente, itd.
Microangelo Creation 2.0 Microangelo Creation je program za grafički obradu slika koji je specijalizovan za rad sa ikonama i kursorima. Podržava rad sa slojevima, podešavanje transparentnosti i različite formate grafičkih fajlova.
Microangelo Toolset Microangelo Toolset je ingerisani paket alata za rad da ikonama. Sadrži Librarian za organizaciju i izdvajanje ikona, Studio za njihovu obradu, Animator za rad sa kursorima i Explorer kao centralni program za pregled ikona i kursora.
RealWorld Cursor Editor RealWorld Graphics Cursor Editor je program za kreiranje i menjanje Windows kursora. Podržava statičke i animirane kursore, nudi rad sa slojevima, fleksibilne selekcije i razne filtere.
RealWorld Icon Editor RealWorld Icon Editor je pandan paketa Cursor Editor, samo za rad sa ikonama. Podržava import iz drugih formata, ima razne opcije za obradu, a nudi opcije za pravljenje ikona od 3D modela.

PC Standard Pack​

PowerDVD 11 PowerDVD je jedan od najpopularnijih programa za puštanje multimedijalnih sadržaja. Omogućava gledanje DVD i Blu-Ray filmova u HD rezoluciji, uz mnoštvo dodatnih opcija za poboljšanje kvaliteta.
Sandra Lite 2012 SiSoftware Sandra (the System ANalyser, Diagnostic and Reporting Assistant) je jedan od najpoznatijih programa za prikaz sistemskih informacija i dijagnostiku. Lite verzija nema sve opcije, ali je zato besplatna za nekomercijalnu upotrebu.iTunes Najnovija verzija 10 Apple-ove muzička centrala, za puštanje muzičkih zapisa i organizovanje kolekcije. Podržava vezu sa iPod i iPhone uređajima.
iTunes 64-bit Najnoviji Apple iTunes, verzija za 64-bitne Windows instalacije (Windows Vista i Windows 7).Total Commander 8 Nova verzija popularnog file manager programa Total Commander još uvek je u beta fazi. Ako ste ljubitelj ovog programa, ovo je dobra prilika da probate sve novitete i pre nego što izađe konačna verzija 8.
Total Commander Najpopularniji shell za rad za fajlovima i folderima, koji omogućava i pristup udaljenim sistemima primenom FTP protokola. Nekadašnji Windows Commander.
VMware Player VMware Player omogućava istovremeni rad više virtuelnih mašina na istom računaru. Podržava VMWare formate virtuelnih računara, kao i one koje kreiraju Microsoft Virtual PC i razni programi za backup hard diskova.
Oracle VM VirtualBox VirtualBox je popularno besplatno rešenje za virtelizaciju, omogućava da na računaru radite sa više operativnih sistema i različitih konfiguracija, bez muke sa particionisanjem i razdvajanjem sistemskih okruženja.
VirtualBox Guest Additions VirtualBox Guest Additions je skup dodataka za VirtualBox koji treba instalirati pod virtualnim mašinama, za poboljšanje performansi i bolju integraciju sa matičnim sistemom.
PDF Creator PDFCreator je dobro rešenje za kreiranje dokumenata u PDF formatu. Omogućava uobičajeno "štampanje" na PDF printer, snimanje u drugim formatima datoteka (PNG, JPG, itd) i automatizaciju kreiranja PDF dokumenata.
PeaZip Najnovija verzija PeaZip-a, besplatnog programa za arhiviranje koji podržava razne formate (zip, 7zip, pea, itd.), takođe postoji u verzijama za druge platforme.
DeskCalc DeskCalc je odličan kalkulator za vaš Windows desktop. Pored uobičajenih računskih operacija, DeskCalc ima i "papirnu" traku na kojoj se prikazuje tok računanja, a podaci se takođe mogu prebaciti u Excel.
Password Safe Ako imate veliki broj lozinki za pristup raznim sajtovima i programima, Password Safe vam može pomoći da ih čuvate na sigurnom mestu, zaštićene glavnom lozinkom i uz dodatne opcije za povećanu sigurnost.
Beyond Compare Beyond Compare objedinjuje opcije za poređenje sadržaja foldera i sadržaja datoteka. Može korisno da posluži prilikom sinhronizacije podataka između različitih računara ili pronalaženju razlika između foldera.
WindowBlinds WindowBlind kompletno menja izgled Windows okruženja primenom novih vizuelnih stilova. Moguće je promeniti naslovne delove i iokvire prozora, Start meni, Explorer preglede, itd.
WinRAR RAR je standard za arhiviranje koji je boljim stepenom kompresije i nekim dodatnim opcijama uspeo da se izbori pored sveprisutnog ZIP-a, a WinRAR je Windows verzija programa koji je postavio taj standard.
WinRAR 64-bit Najnoviji WinRAR arhiver, ovo je instalacija programa koja je optimizovana za 64-bitne verzije Windows okruženja.
Adobe Reader Oficijelni program za pregled, pretraživanje i štampu dokumenata u .PDF (Adobe Acrobat) formatu.Ovo je važna komponenta koju treba instalirati na svaki novi računar.
CCleaner CCleaner je odličan program za čišćenje računara, oslobađanje zazetog prostora na disku, brisanje nepotrebnih datoteka, uklanjanje ostataka starih Windows dopuna i brisanje Internet keša.
Microsoft .NET Framework 4.0 Microsoft .NET Framework 4.0 Standalone Installer, paket za instalaciju sistemske podrške za korišćenje aplikacija koje su razvijene za .NET platformu.
Autoruns Autoruns je jedan od popularnih sistemskih alata iz SysInternals kolekcije. Ovaj program prikazuje detaljne podatke o svim programima i servisima koji se startuju prilikom inicijalizacije Windows sistema.
Winamp Puna verzija najpopularnijeg softverskog MP3 plejera. Bez obzira na snagu vašeg PC-ja, uz pomoć Winamp-a ćete na njemu slušati muziku...
PowerArchiver Veoma dobar arhiver koji obezbeđuje obradu raznih vrsta kompresovanih fajlova - ZIP, 7-zip, RAR, itd.
7-Zip Arhiver za rad sa .7z formatom, postiže značajne uštede u odnosu na .zip, ali radi osetno sporije.
WinZip Nova verzija nekada najpopularnijeg program za rad sa ZIP i drugim arhivama. Podržava specijalni algoritam kompresije za bolje pakovanje digitalnih fotografija i filmova.
Picasa Google-ov besplatni program za organizaciju i osnovnu obradu fotografija. Pored opcija za kreiranje albuma na vašem računaru, nova verzija omogućava kreiranje web albuma.
Google Earth Nova verzija Google Earth, interaktivnog atlasa planete Zemlje. Google Earth nudi više načina pregleda, uz dodatne opcije kao što su pregled 3D modela ili "letenje" izabranom putanjom.
Fences Odlična alatka za organizaciju ikona na radnoj površini. Omogućava da desktop podelite na delove koji se mogu nezavisno pomerati.
BleachBit BleachBit uklanja nepotrebne datoteke i oslobadja prostor na hard disku. Ovaj program automatski čisti podatke zaostale od raznih poznatih programa.
CDex Grebovanje audio traka sa CD-a u WAV, MP3 ili neki drugi format. Uključuje podršku za snimanje zvuka iz analognog izvora (recimo sa kasetofona).
QuickTime QuickTime Player, Apple-ov program za prikazivanje multimedijalnih sadržaja u .mov formatu.
RealPlayer 14 Reprodukcija multimedijalnih datoterka i streming sadržaja u RealAudio (*.ra) i RealMedia (*.ram) formatima.
DivX Play Nova verzija programa DivX Play - sve što je potrebno za reprodukciju DivX filmova.
Dr DivX Jednostavno kreiranje DivX diskova od izvornog materijala u DVD/DV/WMV/MPG formatu.
ImgBurn 2.5 ImgBurn je program za snimanje na sve vrste optičkih medija - podržava CD (uključujući i Audio CD), DVD, HD DVD i Blu-ray. Pored snimanja, omogućava i prebacivanje sadržaja diskova u ISO, BIN i druge formate.
InCD InCD omogućava da svaki izbrisivi CD koristite kao najobičniji disk, bez potrebe za brisanjem medija. Potrebno je samo jednom prilikom ga formatirati i kasnije ga koristiti kao i bilo koji flash disk.
WhereIsIt? Katalogizacija kolekcije CD-ova, omogućava kompleksne upite za pretraživanje baze podataka.
UltimateZip Besplatan arhiver, mogućnost arhiviranja u 9 i dearhiviranja iz 14 najpopularnijih formata. Rad sa samoraspakujućim arhivama, podešavanje, arhive u više delova i druge opcije.
PKZIP Professional Edition Arhiver čiji su tvorci ujedno i autori PKZIP formata. Profesionalna verzija je prilagođena svim izdanjima Windows-a.
AbiWord Besplatan tekst procesor, nalik na starije verzije Microsoft Word-a. Pored Winodws verzije, postoji i za druge sistemske plaforme.
UltraEdit Tekst, HEX i HTML editor proširen naprednim opcijama koje su prilagođene pre svega programerima.
Fine Print Popularno rešenje za bolje iskorišćenje papira pri štampanju. Omogućava štampanje više strana na jednom listu, spajanje više strana, štampanje u formatu brošure, itd.
File Format Converters za Office Dodatak za Microsoft Office 2000/XP/2003 koji će omogućiti da učitavate dokumente u novom formatu prilagođenom Office verzijama 2007 i 2010.
Konverzija kodnih rasporeda u Word-u 97-2007 Konverzija kodnih rasporeda, ćirilice u latinicu i obrnuto za sve verzije Microsoft Word-a od 97 do 2007. Autor je Milan Birešev.
Konverzija kodnih rasporeda za Access Konverzija kodnih rasporeda, ćirilice u latinicu i obrnuto za Microsoft Access, verzije 2000-2003. Autor je Branislav Mihaljev.
YUConv Kolekcija makroa za konverziju između domaćih kodnih rasporeda u Microsoft Word-u.
Shutter Neka se vaš računar isključi, resetuje ili uspava automatski! Možete definisati isključenje posle određenog vremena, perioda neaktivnosti, završetka rada izabranog programa, itd.
CPU-Z CPU-Z je dobar i besplatan program za prikupljanje i prikaz osnovnih informacija o sistemskoj konfiguraciji, procesoru, matičnoj ploči i memoriji.
GPU-Z Prikazivanje informacija o ugrađenoj video karti i grafičkom procesoru. Podržava NVidia, ATI i druge grafičke kartice.
HP USB Disk Storage Format Tool Hewlett-Packard-ov program za formatiranje USB flash diskova. Može da pomogne kod diskova koij se ne mogu formatirati na drugi način.
ClipMate ClipMate Clipboard Extender proširuje Windows clipboard novim mogućnostima. Omogućava čuvanje više iskopiranih podataka, njihovo formatiranje. pretraživanje, štampanje i ubacivanje.
Intel PID Intel processor identification utility je mali program za prikaz osnovnih karakteristika o procesoru koji je ugrađen u sistem i omogućava testiranje njegovog rada.
UltraVNC Moćan i besplatan program za pristup udaljenim računarima. Omogućava daljinsku kontrolu, opcionu enkripciju, chat, prenos fajlova, itd.
Speccy Prikaz detaljne specifikacije računarske konfiguracije - podaci o procesoru, memoriji, grafičkom podsistemu, diskovima, itd.
MagicISO MagicISO je alat za rad sa disk image datotekama, odnosno "slikama" CD/DVD-ova.Omogućava kreiranje, pregled, izmene i raspakivanje image datoteka, kao i konverziju iz drugih formata u .iso.
Notepad++ Besplatan tekst editor i zamena za standardni Notepad. Naročito je prilagođen unosu programskog koda, sa podrškom za veći broj jezika i konfigurisanje pravila.
K-Lite Codec Pack Paket video i audio codec-a za reprodukciju raznih formata multimedijalnih sadržaja (DivX, XviD, itd.).

PC Internet​

Firefox 8 Mozilla ima ambiciozne planove za razvoj sledećih generacija Firefox-a, pa su brzo posle konačne verzije 4 zaređali sa mnogobrojnim novim verzijama - prvo verzija 5, pa 6, pa 7, a ovo je "konačna" verzija 8.
Google Chrome Google Chrome je stekao mnogo pristalica svojim minimalističkim dizajnom sa opcijama za brzo i sigurno surfovanje. Internet Explorer i Firefox još uvek drže najveći deo tržišta, ali raste i broj korisnika Chrome-a.
Opera Web browser za Windows koji obezbeđuje tabulatore, spam filter, ima mogućnost blokiranja pop-up prozora i podršku za Javu.
Maxthon 3.2 Maxthon Internet Browser je jedan od najpopularnijih programa za surfovanje. Baziran je na Internet Explorer engine-u, nudi rad u više tabova, razne opcije za prilagođavanje i veliki broj plug-in dodataka.
Skype 5 Skype se može koristiti za priču preko Interneta (uz prikaz slike, pod uslovom da posedujete Web kameru), ali omogućava pozivanje fiksnih i mobilnih telefona u inostranstvu po veoma niskim cenama.
Windows Live Messenger 2011 Najnovija verzija Windows Live Messenger-a, besplatnog Microsoft-ovog programa za priču ili video pozive preko Interneta. Pored Windows verzije, Messenger postoji i za Windows Phone i Android.
Apple Safari Najnovija verzija Web browsera kompanije Apple koji je stekao slavu na Mac računarima. Verzija za Windows okruženje nema sve opcije kao na Mac-u, ali Apple tvrdi da je to najbrži browser.
Thunderbird 8 Thunderbird je nova verzija programa za prijem i slanje elektronske pošte, kome je najbolja preporuka to što iza njega stoji tim koji je napravio Firefox.
FileZilla FileZilla je odličan, besplatan, brz i pouzdan klijent za prenos datoteka. Pored FTP i HTTP protokola, podržava FTPS (FTP over SSL/TLS) i SFTP (SSH File Transfer Protocol). Takođe podržava IPv6.
FlashGet Olakšava prenos datoteka sa Interneta, naročito u uslovima loše veze, kada obezbeđuje nastavak prekinutog http/ftp transfera. U uslovima dobre veze ubrzava prenos pokrećući više thread-ova. Takođe omogućava da ostavite računar da, bez vaše kontrole, prenosi niz datoteka sa Interneta.
Internet Explorer 10 Preview Internet Explorer 9 je tek predstavljen, a Microsoft je već izbacio prvu test verziju sledeće generacije - Internet Explorer 10 Platform Preview 1.
Internet Explorer 9 (Vista 32-bit) Najnovija verzija Internet Explorer-a 9 za instalaciju na Windows Vista 32-bit.
Internet Explorer 9 (Vista 64-bit) Najnovija verzija Internet Explorer-a 9 za instalaciju na Windows Vista 64-bit.
Internet Explorer 9 (Win 7 64-bit) Najnovija verzija Microsoft-ovog Internet Explorer. Ovo je instalacija za Windows 7 64-bit.
Internet Explorer 8 (XP) Internet Explorer 9 nažalost ne postoji u verziji za Windows XP, pa je za one koji koriste XP ovaj Internet Explorer 8 poslednja verzija IE-a koja se može instalirati.
Flash Player za IE Flash Player je dodatak za Internet Explorer koji treba instalirati da biste videli sadržaj brojnih sajtova na Internetu na način koji su dizajneri zamislili.
Flash Player Flash Player dodatak za druge (ne-IE) Internet browser programe, potreban za ispravan prikaz sajtova koji koriste Flash.
Silverlight Sistemska podrška za izvršavanje web aplikacija koje koriste Microsoft Silverlight tehnologiju.
Hamachi LogMeIn Hamachi je jednostavan sistem za kreiranje virtuelne mreže i daljinski pristup računaru koristeći bilo koju Internet vezu.
Feed Demon Jedan od najpopularnijih RSS čitača za Windows platformu. Omogućava praćenje RSS kanala i podcast-ova, njihovo organozivanje, pretraživanje sadržaja, itd.

PC Driver​

ATI Catalyst 32-bit Vista/Windows 7 Catalyst grafički drajveri za ATI Radeon grafičke kartice, verzija za 32-bitnu Vistu i Windows 7. U paketu se pored drajvera nalaze CATALYST Control Center i WDM Capture.
ATI Catalyst 64-bit Vista/Windows 7 Catalyst grafički drajveri za ATI Radeon grafičke kartice, verzija za 64-bitnu Vistu i Windows 7. U paketu se pored drajvera nalaze CATALYST Control Center i WDM Capture.
Realtek High Definition Audio (32-bit) Realtek High Definition Audio drajveri za 2.51 Windows Vista i Windows 7 (32-bit).
Realtek High Definition Audio (64-bit) Realtek High Definition Audio drajveri za 2.51 Windows Vista i Windows 7 (64-bit).
Easy-PhotoPrint EX Canon Easy-PhotoPrint EX softver za Canon Pixma Inkjet štampače, omogućava jednostavno štampanje fotografija, nalepnica i drugih grafičkih elemenata.
Logitech SetPoint 32-bit verzija SetPoint drajveri i softver za Logitech miševe, verzija za Windows XP, Windows Vista i Windows 7 32-bit.
Logitech SetPoint 64-bit verzija SetPoint drajveri i softver za Logitech miševe, verzija za Windows XP, Windows Vista i Windows 7 64-bit.
Microsoft IntelliType 8 IntelliType drajveri za Microsoft tastature, najnovija verzija za operativne sisteme Windows XP, Vista i Windows 7 - 32-bit.
Microsoft IntelliPoint 8 IntelliPoint drajveri za Microsoft miševe, najnovija verzija za operativne sisteme Windows XP, Vista i Windows 7 - 32-bit.
Microsoft LifeCam Drajveri i softver sa dodatnim opcijama za sve novije modele Microsoft LifeCam web kamera.
Intel PRO/Wireless Intel PRO/Wireless and WiFi Link Drivers, podržavaju bežične mrežne adaptere zasnovane na Intel Chipset-u - verzija za 32-bit Windows okruženje.
Intel PRO/Wireless 64-bit Intel PRO/Wireless and WiFi Link Drivers, podržavaju bežične mrežne adaptere zasnovane na Intel Chipset-u - verzija za 64-bit Windows okruženje.

PC Games​

Nexiuz Nexiuz je besplatna pucačka igra u prvom licu, nalik na Quake. Nudi različita oružja i 24 ugrađene mape, a mogu se pronaći i razne korisničke mape. Nexiuz se razvijao kao projekat otvorenog koda, ali je nedavno predstavljena komercijalna verzija za igračke konzole.
Stealth Bastard Stealth Bastard je nova platformska igra u kojoj kontrolišete špijuna na zadatku koji treba da izbegne razne zamke i dođe do izlaza. Stealth Bastard sadrži i editor kojim možete kreirati sopstvene nivoe.
Widelands Free Widelands je besplatna strategijska igra koja se (usporenim tempom) odvija u realnom svetu. Widelands se razvija kao projekat otvorenog koda, a dosta podseća na staru igru The Settlers.

PC Timeline​

PC pre 30 godina - Decembar 1981.
Računari igraju Nim Dejan Ristanović
PC pre 25 godina - Decembar 1986.
Pred bogovima smo pali na teme Zoran Obradović
Dnevnik besne novinarke Anđelko Zgorelec
Toru Iwatani, čovek koji je pojeo Pakmena
Ratne i druge okretne igre Jelena Rupnik
PC pre 20 godina - Decembar 1991.
Zablude o 80486 Dejan Ristanović
Windows 3.1: Novi život vaše mašine Zoran Kehler
PC pre 15 godina - Decembar 1996.
Netscape (ne) uzvraća udarac Milan Bašić
Plastika umesto papira Dejan Ristanović
Intelov rođendan Jelena Rupnik
Internet groznica Dejan Ristanović
PC pre 10 godina - Decembar 2001
Uvodnik PC#73 Dejan Ristanović
35 konfiguracija Aleksandar Veljković i Vladimir Cerić
Skriveni šarm analognog dr Sava Zdravković
Internet vremeplov Brankica Rakić
PC pre 5 godina - Decembar 2006.
38 u hladu Akšić, Mijatović, Veljković, Maksimović
Prvi Vista doživljaji Dejan Ristanović

PC Fun​

iPad ili časopis Za nju je papirni časopis naprosto iPad koji ne funkcioniše - proveravala je čak i da se prstić nije pokvario.
Lego Rubik Već smo u ovoj rubrici videli jednog Lego Robota koji slaže Mađarsku kocku, ali ovaj je daleko savršeniji...
Čari velikog ekrana Želite ekran veliki kao čitav zid? Vrlo je koristan, nećete više morati da šetate psa.
Japansko ogledalo Još jedna skrivena kamera... koja je zahtevala ozbiljnu računarsku snagu.
Ajkula u oblaku Dirižabl zamišljamo kao izduženi balon, ali zašto on ne bi mogao da ima i neki životniji oblik... i da bude napravljen u kućnoj verziji...
Prosidba u oblaku Zanimljiv i, pokazalo se, efikasan način da se zaprosi devojka.
Kolači u oblaku Kad smo već kod "oblačnih" tema, da vidimo kako se stiže do nečega što je tako blizu... a tako daleko.
Foto nostalgija Neke lepe slike iz starih dana...
Radosni lav Heroina ovog video je našla teško ozleđenog lava u prirodi. Uzela ga je sebi i negovala dok nije ozdravio. I lav je zapamtio...
Radosni pas Heroj ovog videa se vratio iz Avganistana... i neko mu se baš obradovao!
Kamen koji se kotrlja I pas će jednom naučiti zakone fizike... na teži način.
Zarobljeni pas Nikad ne znate kroz koji zid se može proći, a kroz koji ne...
Puna sala Skrivena kamera koja izlaže posetioce bioskopa neobičnom scenariju...
Napaljeni frizer Nije ono što ste mislili... ovaj frizer zaista napaljuje!
Prsti kao umetnost 10 prstiju može da se koristi na razne načine... Možda za rad... ili za umetnost...
Red pred šalterom Koliko ste puta ušli u banku u kojoj je gužva? Sledeći put izaberite pravi red...
Hiljadu ostrva Kanade Ako se jednom nađete u Kanadi, ne ograničavajte se na Toronto...
Uspeh u životu Šta je uspeh? U raznim životnim dobima razne stvari...
Poziv na odmor Zamislite da vam stigne ovakva pozivnica za ovakav odmor... Eh...
Vežbamo engleski Iskoristite trenutak odmora na poslu da malo provežbate izgovor engleskih reči.

Impresum
Pretplata
Ostala izdanja
PC Index​

Veličina 4.30 GB
CRC32: E3C90D0F
MD5: AE17CDCE13480DAA56E9EB69F3FF9FD1
SHA-1: 9D56FA40128FB619358983B6A88A6232147F84F1
Sa 7-zip spojiti fajlove u celinu.

Download:

linkovi su mrtvi
 
Poslednja izmena:
H

h0l0cen

Član
Lepo piše DVD, ima i njegova fotografija, dakle nije časopis, samo DVD.
 
I

izett

Član
PC Press - Novembar 2012

PC Press - Novembar 2012Kod:
[B][FONT=Arial][URL]http://depositfiles.com/files/wh1jiq9gw[/URL][/FONT][/B]
 
Poslednja izmena:
I

izett

Član
PC Press - Januar 2013

PC Press - Januar 2013Kod:
[B][FONT=Arial][URL]http://depositfiles.com/files/odjtdkrz6[/URL][/FONT][/B]
 
Top