Šta je novo?

Pavljučenko strahuje za mesto u reprezentaciji

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pavljučenko strahuje za mesto u reprezentaciji
29. avgust 2009.


00008725.jpg


Fudbaler Totenhema Roman Pavljučenko izjavio je da strahuje da bi mogao da izgubi mesto u reprezentaciji Rusije pred Svetsko prvenstvo 2010. godine, jer nije u prvoj postavi londonske ekipe. Trener "pevaca" Hari Rednap prednost daje Robiju Kinu i Džermejnu Defou, ali i Piteru Krauču, zbog čega je ruski reprezentativac uglavnom na klupi.

Pavljučenko je nagovestio da bi mogao da napusti "Vajt Hart Lejn" ukoliko se situacija ne promeni, jer želi da bude u dobroj formi i ostane jedan od najvažnijih igrača u timu selektora Gusa Hidinka.

- Nijedan fudbaler ne voli da sedi na klupi. Mogao bih da izgubim mesto u timu Rusije uoči Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Zbog toga sam sada spreman da saslušam ponude drugih klubova - rekao je Pavljučenko.

Mediji su naveli da je Roma zainteresovana za 27-godišnjeg napadača, koji je navodno dobio ponude pojedinih nemačkih klubova, ali i bivšeg kluba Spartaka iz Moskve. Pavljučenko je do sada u karijeri igrao za Dinamo iz Stavropolja, Rotor i Spartak iz Moskve, a prošle godine je prešao u Totenhem. Za reprezentaciju Rusije debitovao je 2003. godine a za nacionalni tim odigrao je 28 utakmica i postigao 12 golova.
 
Top