Šta je novo?

Par se posvađao, sevnuo i nož

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Par se posvađao, sevnuo i nož


Izvor:
Mondo.rs

Nešto posle ponoći Hitna pomoć intervenisala na Novom Beogradu gde su mladić i devojka povređeni u porodičnoj svađi.Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, dok su dva lica zadobila ozlede u porodičnoj svađi, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.


v251586p0.jpgU porodičnoj svađi oko 40 minuta posle ponoći, u Ulici Jurija Gagarina 45, povređene su dve osobe, rekla je Macura.

Mladić star oko 22 godine zadobio je ubodnu ranu nanetu nožem u predelu slabine, dok je devojka starosti oko 22 godine zadobila povredu jabučne kosti i postoji sumnja da je zadobila prelom skočnog zgloba. Povređeni su prevezeni na VMA.

U saobraćajnom udesu oko 1:40, u Dunavskoj ulici 5, mladić star 21 godinu zadobio je povrede glave, vratnog dela kičme i prevezen je na VMA, istakla je Macura.

U Zemunu u Ulici Prve pruge 37, oko 21:30, oboren je pešak, muškarac star oko 27 godina koji je zadobio povredu potkolenice i prevezen je u KBC Bežanijska Kosa.

U saobraćajnom udesu u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici 404, oko 21:20, muškarac star oko 25 godina, motociklista, zadobio je posekotinu na potkolenici, povredu slabinskog dela kičme i prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se oko 22 sata na autoputu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, ali je muškarac star oko 44 godine prošao bez vidljivih povreda i odbio je pregled i prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 122 intervencije od kojih 23 na javnom mestu, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici i pacijenti sa karcinomima.
 
Top